Met gezelschap op reis: Ierland als koppel

Ervaar samen het prachtige Ierland

Laat je hart sneller kloppen en bezoek het prachtige Ierland samen met jouw partner. Tijdens onze 8 daagse fly & drive Elegant Ierland kan elk koppel vinden waar ze naar zoeken. Van romantische plekjes tot sfeervolle steden of juist prachtige natuur, het kan allemaal. De volgende activiteiten en bezienswaardigheden kunnen niet overgeslagen worden in een reis met zijn tweeën!

Voor de natuurfanaten

Zijn jullie helemaal in de zevende hemel wanneer jullie omringd worden door schitterende landschappen? Of kunnen jullie geen vakantie zonder wat frisse berglucht? Dan zijn jullie in Ierland zeker aan het juiste adres.

Baltimore zee, Echt Ierland

Wanneer jullie in Skibbereen aankomen, raden wij aan om het schilderige landschap rond de rivier Ilen te verkennen. In deze omgeving zijn ook prachtige stranden te zien waar jullie een rustgevende wandeling kunnen maken. Verder is het ook zeker de moeite waard om Baltimore te bezoeken. Niet alleen om de prachtige omliggende natuur, maar ook omdat jullie daar op walvissafari kunnen.

Killarney landschap, Echt Ierland

Voor elke natuurliefhebber is de tweede bestemming perfect. In Killarney staat het nationaal park voor de deur en kunnen jullie genieten van prachtige bergenachtige uitzichten, bossen, meren en fotogenieke watervallen. Bezoek de hoogste berg van Ierland, de Carrauntoohil. Nu jullie daar toch in de buurt zijn, is dit letterlijk en figuurlijk niet te missen!

Cliffs of Moher, Echt Ierlands

Op de laatste bestemming vind je genoeg prachtige natuurgebieden. Geniet van het adembenemende uitzicht van de Cliffs of Moher. Bovendien zijn er nog mysterieuze grotten met druipstenen. Die zijn onder andere te vinden in Aillwee en Doolin. Of is juist het Burren nationaalpark iets voor jullie?

Voor de tortelduifjes

Willen jullie de perfecte romantische setting tijdens jullie vakantie? Dan is Ierland de juiste plek voor een sprookjesachtige ervaring! Tijdens de Elegant Ierland reis zullen jullie zeker geen gebrek aan romantiek hebben.

Kinsale haven, Echt Ierland

Bij aankomst in Skibbereen kunnen jullie genieten van een prachtige zonsondergang tijdens een strandwandeling. Bezoek ook zeker het Victoriaanse havenstadje Kinsale met haar gezellige centrum en kleurrijke straten. Sluit je dag af in een van de vele levendige pubs of restaurants.

Waterval bij Killarney, Echt Ierland

Eenmaal in Killarney staat een prachtig park op jullie te wachten waar jullie samen kunnen genieten van de mooiste watervallen, landschappen en meren! Will je een rustige en korten wandeling maken? Dan is Pike Wood een geweldige keuze. Overweeg ook zeker een romantische boottour of juist een onstpannend dagje spa.

Cliffs of Moher, Echt Ierland

Vanuit Lahinch bezoek je de Cliffs of Moher, waar een spectaculair uitzicht op jullie wacht. Ontdek geweldige landschappen, rustige wandelpaden en plekken waar je heerlijk van elkaar kunt genieten. Sla ook zeker de lokale pubs niet over!

Voor de cultuurzoekers

Kunnen jullie geen genoeg krijgen van culturen in andere landen en alles wat daarbij komt? Gelukkig heeft Ierland duizenden jaren aan cultuur en vele tradities. Ook is het ons doel om mensen een authentieke Ierse beleving te geven, dus echte cultuurzoekers zitten hier goed!

Van kleurrijke straten tot historische plekken, Kinsale heeft het allemaal. Deze stad is een geweldige keuze die echt niet overgeslagen kan worden door echte cultuurliefhebbers. In het Blarney castle kunnen jullie zelf meedoen aan de Ierse traditie van het kussen van een steen! Volgens de legende verdient elk persoon die de steen op zijn kop kust de gave van grote welsprekendheid.

Jaunting car tour, Echt Ierland

Op de tweede bestemming zijn zeker nog genoeg activiteiten te vinden voor cultuurzoekers. Zo kunnen jullie een traditionele paard en wagen tocht door het nationaal park Killarney nemen, beter bekend als een “jaunting car tour”. Maar ook zijn prachtige historische plekken te bezoeken, zoals Ross Castle, St. Mary’s Cathedral en Muckross House. Ook vinden vaak traditionele Keltische dansshows plaats in de stad.

Whiskey, Echt Ierland

Het kleine plaatsje Lahinch is de laatste bestemming, maar aan cultuur geen gebrek! Als jullie contact met Ieren ook zo leuk vinden, kun je hier gezellige pubs vinden. Ga ook vooral naar de Irish Whiskey Experience om meer te leren over hoe de Ieren hun whiskey maken. Natuurlijk kunnen we de Cliffs of Moher niet vergeten. Want hoe kan je zoiets overslaan als je zo dichtbij zit?

Voor de sportievelingen

Zijn jullie geen koppel die de hele vakantie het rustig aan doet? Of zoeken jullie spannende activiteiten voor jullie aankomende vakantie? Dan zitten jullie in Ierland goed, genoeg sportieve activiteiten zijn te ondernemen tijdens deze reis!

Koppel met kano, Echt Ierland

Op de eerste bestemming komen actieve reizigers niets te kort. In de omgeving van Skibbereen zijn schitterende wandel- en fietsroutes te vinden. Aangezien het stadje ook zo dichtbij de kust ligt, zijn meerdere watersport mogelijkheden. Denk hierbij aan zeilen, kayakken en meer!

Paardrijden, Echt Ierland

Vanaf hier wordt de reis alleen maar leuker voor de fanatiekelingen, want bij de tweede bestemming staat een nationaalpark voor de deur! Abseilen, golfen, fietsen, wandelen, kanoën, bergbeklimmen, paardrijden en nog veel meer. En dat alles met een geweldig uitzicht op de prachtige natuur van Ierland, wat wil je nog meer?

Golf in Lahinch, Echt Ierland

De laatste bestemming van de trip heeft zeker geen gebrek aan prachtige natuurgebieden. Hier kunnen jullie onder andere genieten van verschillende wandel- en fietsroutes, maar er is ook een prachtige golfbaan! Bij de prachtige Cliffs of Moher is  ook een uitdagende wandelroute voor de fanatiekelingen.

Hebben jullie al de ideale vakantie voor ogen, of zijn jullie nog niet helemaal zeker? Onze reisspecialisten helpen je verder om een perfecte reis samen te stellen. Bel 035-7200006 of vraag een adviesgesprek aan.

Ben je op zoek naar meer inspiratie met andere reisgezelschap?