Aquaterra Travel B.V. lid van ANVR

Donderdag 25 juni 2020

Aquaterra Travel B.V. met haar labels Echt Ierland en Echt Irland lid van ANVR

Donderdag 4 juni jl. is Aquaterra Travel B.V. officieel benoemd tot lid van brancheorganisatie ANVR. Naast het vertegenwoordigen en verenigen van de reisbranche, biedt zij de Nederlandse consument garantie bij het boeken van haar reis. Aquaterra Travel B.V. is al geruime tijd lid van de SGR en Calamiteitenfonds en vanaf heden ook lid van de ANVR. Gegarandeerd onbezorgd op vakantie!

Wij bieden sinds januari 2011 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland aan. Rondreizen veelal op maat langs persoonlijk geselecteerde kleinschalige accommodaties in rustige reistempo naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is. Gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige liederen.

Door ons lidmaatschap bij bovengenoemde organisaties, zorgen wij ervoor dat onze gasten onbezorgd op vakantie gaan.

Ivo ten Broek, directeur en eigenaar van Aquaterra Travel B.V.: “De toelating van Aquaterra Travel BV bij de ANVR was spannend, omdat we ons midden in een crisis bevinden. Echter zijn wij al jaren lid van de Nederlandse Garantiefonds SGR en geloven wij in onze reisorganisatie. Het stond al jaren op de planning en nu is het een feit. Wij zijn ontzettend blij en trots om nu ook ANVR-lid te mogen zijn!”

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen

De ANVR is op 17 februari 1966 opgericht als ‘Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus’. Als eerste organisatie ter wereld richt zij in 1971 een garantiefonds op ter bescherming van de reisgelden van bij ANVR-reisondernemingen geboekte reizen van de consument. Naar mate de behoeften van de reizigers door de jaren heen groeiden, groeide de ANVR uit tot dé vereniging voor ‘ondernemers in reizen’.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Echt Ierland is daarnaast aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Meer over de inhoud van de garantie lees je op onze garantie Calamiteitenfonds-pagina

Kijk voor jouw perfecte rondreis op Echtierland.nl of Echtirland.de.