Reisverslag 4-dagen ontspannen in de Wicklow Mountains

Familie Buurmeijer

Fred en Eja Buurmeijer bezochten de Wicklow Mountains.

Reisverslag door Fred en Eja die niet uitgepraat raken over hun fantastische reis 

Hallo Margriet en Ivo,

Even zoals beloofd de terugkoppeling! We zijn in love met Ierland, Mijn vrouw raakt niet uitgepraat over hoe fijn dat ze het vond! Veel foto’s gemaakt. Fantastisch gehad, lieve mensen, geweldig mooie omgeving, veel gezien, gewandeld  en bezocht. Natuur en vrijheid op zijn best! Kliffen, zee, bergen, bos, Hei, riviertjes en watervallen..

In de livingstyleshop Strawbridge van Mountuser gardens spraken we met de eigenaar over onze enthousiaste eerste ervaringen met Ierland. Dat Ierland onze verwachting zelfs overtrof, maar dat we de muziek misten! Hij bleek muzikant te zijn en moest s’ávonds met vrienden spelen in de Pub van Glenmallure lodge. Hij nodigde ons uit om ook daar te komen. Geweldig, we hebben genoten. Later kwamen we tijdens wandelingen in Glenndaloch ook individueel spelende en zingende mensen aan de kant van de weg tegen. Je blijft luisteren en genieten van hun eigen specifieke Ierse klanken.

Ook het links rijden viel me mee, alleen net als de plaatselijke bevolking zelf ook, vanuit Airport Dublin is het zoeken  hoe je daar wegkomt. Bewegwijzering is zowieso niet jevanhet in Ierland. Het huren van een navigatiesysteem kost €10/dag, en is dus duur, maar eigenlijk voor toeristen onmisbaar. Ook bedankt voor de waarschuwing om van te voren eerst de auto te inspecteren, en dit te laten aantekenen.

Nogmaals aan jullie beiden: Bedankt !!!!

Hartelijke Groet,
Fred en Eja Buurmeijer

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.