Reisverslag 10-daagse Wandelreis Dingle Way

Freddy Vanthournout

Freddy wandelde de 10-daagse Dingle Way.

Reisverslag over een reis door Ierland die al onze verwachtingen overtrof!

Via Reismarkt Brugge (een grote alternatieve reisbeurs in België) zijn we in contact gekomen met mensen die jaarlijks gaan wandelen in Ierland. Die hebben ons warm gemaakt om ook eens die kant uit te gaan. Internet heeft ons bij jullie organisatie gebracht.

Verwachtingen van reisbeleving vooraf: een groot vraagteken en de nodige scepsis ten overstaan van het weer.

Eens geland in Cork wachtte nog een vrij lange bustrip naar Tralee (2u.20 uur). Maar de ontvangst in het hotel maakte alles goed: warm en spontaan en met de gulle lach. De gekozen verblijfplaatsen gingen van goed tot uitmuntend. Verrassend was de vriendelijkheid van de mensen, ook de hulpvaardigheid (drogen van schoenen en kleren, rondvoeren met de wagen, etc… zonder meerkost).

De reisbeleving in Ierland heeft ruimschoots onze verwachtingen overtroffen. Lekker eten, supervriendelijke mensen, open natuur, sfeer : dit alles krijgt een dikke 5 (= uitmuntend).

Prijs/kwaliteit is dik in orde alsook de service (alles vlot verlopen via internet en telefoon, contactpersonen ter plaatse).
Gaan wij jullie organisatie aanbevelen bij vrienden en kennissen? Jazeker. Dit wegens de goede en correcte dienstverlening.

Met vriendelijke groeten
Freddy Vanthournout

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.