Boek nu en ontvang een prachtig kookboek!

Koken met Yvette van Boven

Nu bij het boeken van een 11 - daagse fly drive vakantie door Ierland!

Yvette van Boven werd geboren in een klein dorpje ten zuiden van Dublin, aan de voet van de Wicklow Mountains. Behalve van haar boeken is Yvette ook bekend van haar tv-programma ‘Koken met Van Boven’ bij de VPRO, haar wekelijkse rubrieken in Libelle en Volkskrant Magazine en haar vaste bijdrage aan maandblad delicious. Ze illustreert haar boeken zelf; haar man Oof maakt de foto’s. 

‘Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: schuif bij me aan, schenk uzelf een Guinness in en schraap uw keel, want na het eten zullen we zingen tot de morgen komt.’

In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond. Van oorsprong is de Ierse keuken tamelijk eenvoudig, maar vandaag de dag heeft Ierland ontzettend veel te bieden: u vindt er prachtig rund- en lamsvlees of wilde zalm en makreel. Het land staat vol kruiden en wilde vruchten om vrij te kunnen plukken. Het beroemde sodabrood en de ongeëvenaarde boter zijn ware delicatessen. Home Sweet Home is een ode aan de traditionele en de hedendaagse kookcultuur van het eiland, maar vooral een lekker boek vol heerlijk comfortfood.

 

Voorwaarden:
- Bij boeking van een fly drive Ierland vanaf 11 dagen.
- Niet geldig bij reizen zonder vlucht en/of autohuur.
- 1 kookboek per reservering. 
- Geldig bij boeking vanaf 07/12/2017 voor reizen in het jaar 2018.
- Binnen 4-6 weken na reservering wordt het kookboek verstuurd.