Dingle Benners Hotel

Dingle

  • Gezellige havenplaats
  • The Slea Head Drive
  • Traditionele muziek in pubs

Klassiek hotel in levendig havenplaatsje

Het klassieke Dingle Benners Hotel ligt in het gezellige havenplaatsje Dingle, op het gelijknamige schiereiland. Het pand waarin je slaapt is historisch en met aandacht gemoderniseerd, waardoor het z’n unieke karakter en charme behouden heeft. Het team heet je hartelijk welkom en zorgt voor een comfortabel verblijf.

Dingle is een sfeervol stadje met veel pubs met traditionele Ierse muziek. Je kunt er lekker eten en goed winkelen. Er zitten veel artistieke winkeltjes met lokale lekkernijen, kunst, sieraden en snuisterijen. Het schiereiland is prachtig. Als je in het uiterste westen de boot neemt naar The Blasket Islands heb je kans om dolfijnen en walvissen te spotten. Ook in die hoek is de prachtige Slea Head Drive, die je langs de ruige Ierse kust leidt.

Impressies

Kamers

Het Dingle Benners Hotel heeft 52 kamers die in een antieke stijl zijn ingericht. In de kamers zijn er koffie-/theefaciliteiten.

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Bar met dinermogelijkheden
  • Gratis parkeren

Gastheer

John Foley Dingle Dingle Benners Hotel

John Foley

John en zijn team staan klaar om je hartelijk te ontvangen in het prachtige Dingle. Bij hen kun je terecht voor een schat aan informatie en tips over wat er allemaal te zien en te doen is.

Waar is de beste traditionele live-muzieksessie die avond? Waar gaat de boot naar Great Blasket? Waar vandaan voer Saint Brendan naar Amerika? Ask John!

Locatie