Drumcreehy Country House

Ballyvaughan

  • The Burren
  • Cliffs of Moher
  • Aillwee Cave op loopafstand

Overnachten aan de rand van The Burren 

Dichter bij The Burren kun je haast niet slapen! Het gezellige Drumcreehy Country House ligt op zo’n 2 kilometer van het sfeervolle plaatsje Ballyvaughan. Gastheer Armin ontvang je hartelijk met een drankje in de kleine ‘honesty bar’. Vraag hem en zijn vrouw Bernadette ook vooral om lokale tips: ze kennen de omgeving op hun duimpje.

Het ontbijt bij Drumcreehy is legendarisch. Denk aan heel veel bakjes met onder andere homemade jam, granola, verschillende soorten brood, yoghurt en fruit. Ook cooked breakfast (Ierse worstjes, zalm, bacon etc.) maken Bernadette en Armin graag voor je klaar.  

Impressies

Kamers 

Drumcreehy House beschikt over 12 sfeervolle kamers. Voor elke kamer is een bloem uit de regio gekozen als inspiratie voor een bijzonder kleurenspel. 

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Gezellige lounge met een kleine bar
  • Gratis parkeren

Eigenaren

Bernadette en Armin Gefkes, Drumcreehy House, Echt Ierland

Bernadette en Armin Grefkes

Bernadette (links op de foto) en Armin Grefkes zijn geboren en getogen Ieren. Bernadette bracht als kind vaak de zomer door in The Burren en kent daardoor het gebied als geen ander. Vraag haar zeker om lokale tips als je er bent!

In The Burren kun je eindeloos wandelen en fietsen, paardrijden of surfen. Tip van het echtpaar Grefkes? Picknicken op de ruige rotsen van Black Head!

Locatie