The Harrison Chambers of Distinction

Belfast

  • In het Queens University Quarter
  • Victoriaans huis met bohemian sfeer
  • Artistieke elegantie

Uniek en stijlvol excentriek

The Harrison Chambers of Distinction is een heel bijzonder, elegant hotel op loopafstand van het bruisende centrum van Belfast.

De extravagante eigenaresse Melanie brengt hier vol passie het heden en het verleden bij elkaar. In de chique 16 kamers zijn haar persoonlijke en unieke vonsten gecombineerd met de Victoriaanse sfeer van het pand. Denk aan gouden octopus lampen gecombineerd met zware fluwelen gordijnen en kleurrijke schilderijen met pauwenbehang en een roze olifant. Alles met oog voor detail en een flinke knipoog. Het ontbijt staat 's morgens klaar in de artistieke salon. In de (na)middag kun je hier een cocktail drinken terwijl je lekker in een van de zware fauteuils wegzakt na een dag de stad verkennen. Waar je ook kijkt, overal staan unieke curiosa en kunstobjecten. The Harrison is een luxe artistieke wereld vol verrassingen in het levendige Belfast!

 

Impressies

Kamers

Alle kamers hebben een uitgesproken eigen persoonlijkheid vol humor en een ondeugende knipoog. De ene kamer heeft een enorme erker en een badkuip op Victoriaans krulpootjes, de ander heeft zware fluwelen gordijnen en antiek design meubilair. Altijd met een goed en comfortabel bed en het gevoel dat je op een unieke en luxe plek overnacht. 

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Rustig gelegen
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis wifi

Gastvrouw

Luxe hotel Belast The Harrison

Melanie Harrison

Melanie Harrison is de trotse eigenaresse  van 'The Harrison chambers of distinction' én gek op curiosa verzamelen. Ze struint het liefst Ebay en vintage winkels af om bijzondere 'schatten' te vinden voor haar hotel. Theepotten en eierdopjes in alle vormen en maten zijn haar favoriet. Die zie je dan ook terug bij je ontbijt in de kleurrijke salon. 

Ze is een enthousiaste verhalenverteller en altijd op de hoogte van interessante tentoonstellingen, voorstellingen en de nieuwste restaurants in de buurt. Deze creatieve eigenaresse tipt je dan ook graag waar je moet zijn als je bij haar verblijft. 

Op de foto zie je eigenaresse Melanie samen met Ivo en Katja van Echt Ierland