100,00

Harveys Point Hotel

Donegal

  • Adembenemende ligging
  • Prachtige & ruime kamers
  • Zeer goed restaurant
Vanaf € 100 p.p.

Geniet van het fantastische uitzicht over Lough Eske

Harvey's Point is een prachtig Country House Hotel en het trotse bezit van Marc & Deirdre Gysling. Al sinds 1989 worden hier gasten op een warme manier welkom geheten in het adembenemende landschap van de County Donegal, dichtbij de Atlantische kust in het noordwesten van Ierland. Dit bijzondere hotel is van absolute topkwaliteit en heeft een voortreffelijke keuken. Het hotel ligt aan de voet van de Blue Stack Mountains, te midden van het het natuurgebied Lough Eske en op slechts 10 minuten rijden van het levendige stadje Donegal.

Impressies

Kamers 

Het Harvey's Point Hotel beschikt over 60 kamers. Elke kamer beschikt over een flatscreen-TV, minibar, bad, aparte douchecabine, koffie-/theevoorzieningen, haardroger, strijkfaciliteit, telefoon, radio, roomservice en een kluisje.

Minimaal verblijf in het weekend: 2 nachten.

Toeslagen 

Upgrade Deluxe Suite € 13 p.p.p.n.
Upgrade Premium Suite € 27 p.p.p.n.

Faciliteiten

  • Verblijf o.b.v. logies & ontbijt
  • Uitstekend restaurant
  • Gezellige bar
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis Wifi

Gastheren & -vrouw

Jody Gysling, Harvey's Point, Donegal, Echt Ierland vakanties

Marc, Deirdre & Jody Gysling

Tijdens een vakantie in Donegal kwam de Zwiterserse Jody het mooie Lough Eske tegen en vond hier een klein stukje Zwitserland, verborgen tussen de bergen van Donegal. De vriendelijke Ieren en de prachtige met sneeuw bedekte toppen van de Bluestack Mountains maakten het dat Jody zich hier helemaal thuis voelde. Hij kocht een oude cottage van de gebroeders Harvey, waar hij in 1989 een klein guesthouse opende met 4 kamers. Later opende hij, samen met zijn broer Marc, het Harvey’s Point Hotel  met destijds 20 kamers en een klein restaurant. Vlak voor de opening bood Jody een jong meisje uit de buurt, genaamd Deirdre, een zomerbaantje aan, de liefde bloeide op tussen Marc & Deirdre en samen met Jody runnen zij nu het hotel.

Locatie