Macreddin Rock

Macreddin

  • Prachtige ligging
  • Wicklow Mountains National Park
  • Wandelen en golfen

Vergezichten op het bergachtige Ierse boerenland

Panoramisch uitzicht met uitzicht op het bergachtige Ierse boerenland! Dat is wat je hebt hier bij Macreddin Rock, met veel plezier gerund door Michael en Margaret Stapleton. Vanuit de B&B kijk je ook uit op de hoge bergen Cushbawn (440 meter hoog) en Croaghanmoira (664 meter hoog). De B&B ligt op loopafstand van het bekroonde Strawberry Tree Restaurant.

Op iets meer dan een half uurtje rijden vind je het beroemde Glendalough, een klooster dat gesticht werd in de 6e eeuw. De 33 meter hoge ‘round tower’ is een imposant gezicht te midden van de spectaculaire natuur. Bezoek vanuit hier ook de Wicklow Mountains, Powerscourt Castle-en waterval en meer.

Impressies

Kamers

Macreddin Rock heeft 6 kamers, allemaal comfortabel ingericht met 1 of 2 bedden en met uitzicht op de prachtige Wicklow Mountains.

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Gratis parkeren

Gastheer-en vrouw

Michael en Margaret, Macreddin Rock, Echt Ierland

Michael en Margaret Stapleton

Michael en Margaret runnen Macreddin Rock sinds 2004. In de ochtend serveren ze een geweldig Iers ontbijt!

Geniet hier van het leven op het Ierse platteland. Michael en Margaret kennen de omgeving op hun duimpje, dus ze denken graag met je mee. Het is hier geweldig wandelen, bijvoorbeeld over een stuk van de prachtige Wicklow Way.

Locatie