The Mustard Seed at Eco Lodge

Ballingarry

  • Tussen de Golden Vale weilanden
  • Boutique style Hotel
  • Fine-Dining Restaurant

Golden Vale

The Mustard Seed, een oase van plattelandsgeluk omgeven door groene weiden in het hart van Co. Limerick, vlak bij het beroemde plaatsje Adare. Het restaurant van The Mustard Seed is legendarisch met voortreffelijk eten en warme gastvrijheid.
Dit eclectische, historische toevluchtsoord wordt omgeven door gemanicuurde gazons, een boomgaard en een werkende moestuin en is het de perfecte home away from home. Een heerlijk boutique hotel met veel details uit de Victoriaanse tijd.

Impressies

Kamers

Het Mustard Seed Country House heeft 18 kamers. Dankzij het historische gebouw en zijn karakteristieke onregelmatigheden is elke kamer anders van vorm en gevoel, maar ze zijn allemaal individueel ontworpen en ingericht om stijlvolle ruimtes vol uniciteit te creëren en tegelijkertijd moderne faciliteiten te combineren met de charme van de oude wereld. We kiezen zorgvuldig stoffen en wandbekleding van onze favoriete ontwerpers zoals Zoffany, Colefax en Fowler, Sanderson, Jane Churchill en combineren die met erfgoedtinten en Victoriaanse kleuren om elegante stijlvolle en comfortabele accommodatie te creëren.

Sommige kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, compleet met origineel Victoriaans karakter. De hoofdtrap is de originele, handgesneden eikenhouten trap met een zachte helling. Er is geen lift gezien de leeftijd van het huis, maar er zijn wel 2 kamers op de begane grond.  Andere kamers bevinden zich in de Schoolhuis Vleugel die ook charme en karakter heeft en net als in het hoofdgebouw zijn de kamers gevuld met interessante boeken, persoonlijke stukken en eigenzinnige accenten. 

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Fine Dining Restaurant
  • Old world charm in een modern jasje

Gastheer

Breda O'Kelly

Locatie