Ierland vakantie

Echte reizen, echte mensen

Geniet van rust, ruimte en gezelligheid tijdens een onvergetelijke vakantie naar Ierland! Echt Ierland heeft een ruim aanbod individuele autorondreizen door Ierland. Tijdens een vakantie in Ierland mag een bezoek aan een Ierse pub niet ontbreken. In de Ierse pub kom je alles te weten over Ierland en alle mooie en bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen. Tijdens de autorondreizen van Echt Ierland heb je voldoende tijd om kennis te maken met het echte Ierland en de Ieren zelf. Alle reizen zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen naar ieders wens op maat gemaakt worden. Op deze manier heb je altijd een unieke vakantie naar Ierland.

Voor een fly and drive rondreis door Ierland ben je bij ons aan het juist adres. Wij bieden sinds 2010 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid.

Ook dit jaar biedt Echt Ierland een ruim aanbod van bijzondere vakanties en rondreizen door Ierland. Tijdens een reis van Echt Ierland vakanties maak je kennis met de onontdekte plekjes. Zo laten we je een uniek stuk van Ierland zien. De vakanties hebben een rustig reistempo en tijdens de reis verblijf je in sfeervolle en kleinschalige hotels.  Zoals een familiehotel, guesthouse of country house hotel. Een warm welkom is er altijd. Bovendien zijn alle vakanties volledig naar eigen wens aan te passen. Daardoor heb je zeker een Ierland vakantie die bij je past. We bieden korte vakanties naar Ierland vanaf 3 dagen tot volledig verzorgde rondreizen van 3 weken. Een vakantie Ierland 2020 boek je al vanaf € 599 p.p.

Bekijk direct ons ruime aanbod van Ierland vakanties

6-daagse rondreis kennismaking met zuidwest Ierland vanaf € 589 p.p.
8-daagse Fly and Drive 'voor het eerst naar Ierland' met de hoogtepunten van zuidwest Ierland vanaf € 715 p.p.
11-daagse rondreis westkust & Dublin in een rustig reistempo vanaf € 559 p.p.
15-daagse reis op basis van Bed & Breakfast van oost naar west door Ierland vanaf € 1045 p.p.