Prijsvraag beurzen 2017

Win een Romantic Escape!

De ‘Romantic Escape’ vlinders in je buik in Baltimore.

Op de Beurs voor Bijzondere Reizen te Amsterdam en te Breda heeft Echt Ierland een uitnodiging gedeeld voor de informatiedag op 4 februari met daarop een kans op een 'Romantic Escape' naar Baltimore.
Heb jij de zin 'Romantic Escape betekent voor mij:' ingevuld op de uitnodiging en heb jij deze bij ons ingeleverd? Dan maak jij kans op deze fantastische reis!

Welkom in het nieuwe jaar, 2017 alweer! Tijd voor ontspanning lijkt inmiddels alweer ver weg, even wat ‘Quality Time’ met zijn tweeën zou dan ook heerlijk zijn.
Echt Ierland geeft je de kans om tot rust te komen, samen. Geniet te Baltimore, in het prachtige zuidwesten van Ierland, 4 dagen van absolute rust,een heerlijke hotelkamer, lokale biertjes, gastronomische hoogstandjes, lange wandelingen en een romantisch samenzijn!

Onze collega Sharon bezocht afgelopen oktober het Casey's of Baltimore te Baltimore en verteld je graag wat deze plek zou bijzonder maakt:

''Ken je dat gevoel... dat wanneer je je ogen sluit je alleen nog maar de wind en de zee hoort? De zon heerlijk warm op je gezicht schijnt en de vogels zingen? Dat gevoel dat je alles aankunt? 
Baltimore gaf mij dit bijzondere gevoel van rust, ruimte en de tijd om mezelf te kunnen zijn.. Een warm welkom met ongekende gastvrijheid van de familie Casey's met een passie voor haar gasten en Ierland.

Het Casey's of Baltimore is een gezellig en sfeervol familiehotel met een prachtige ligging aan de baai. Fietsen, wandelen, golfen, varen, duiken of vissen? In Baltimore kan je je absoluut niet vervelen. Na een heerlijke dag schuif je aan in het restaurant waar ze je de vers gevangen vis van die dag serveren; zilte oesters, mosselen en zalm. Een traditionele pub bevindt zich in het hotel waar je de échte Ierse sfeer kunt beleven en waar je de zelf gebrouwen biertjes van de zoon des huizes, Dominic Casey kunt proeven: een absolute aanrader is de Sherkin Lass of de Roaring Ruby. Do I need to say more?

Wat is er in deze reis inbegrepen? 

Inbegrepen: 3 nachten verblijf o.b.v. logies/ontbijt, 2 x 3 gangen diner; vlucht Aer Lingus Ams–Cork v.v. en 4 dagen autohuur.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, brandstof, e.d.

Nieuwsgierig geworden naar het Casey's of Baltimore? 
Klik dan hier voor meer informatie.

De uitslag van de prijsvraag vindt paats op 6 februari 2017. Wij brengen de winnaar telefonisch op de hoogte en vermelden het op onze website en de nieuwsbrief.  
Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Opgegeven e-mailadressen worden uitsluitend gebruikt voor data gebruik Aquaterra Travel BV.