Reisaanbod 2023

Echte reizen, echte mensen

Prijzen reisaanbod 2023
de prijzen van ons reisaanbod naar het Échte Ierland zijn bekend, echter nog niet te boeken op deze website. Er is een nieuwe prijsmatrix ontwikkeld en de verwachting is dat deze prijsmatrix uiterlijk 09 december live is.
Kunt en wilt u niet wachten? Wilt u verzekerd zijn van de beste reis en prijs? Neem dan eenvoudig contact met ons op via deze link om de reismogelijkheden door te spreken, een offerte aan te vragen en of een reis te boeken.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11.00 - 16.00 uur op 035-7200006. Wij adviseren u graag - Team Echt Ierland.

Algemeen
Ben jij op zoek naar een fly-drive vakantie naar Ierland in 2023, of welllicht een rond- en/of wandelreis? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Kijk ook eens in ons ruime aanbod van fly-drive vakanties. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we alles inbegrepen: autohuur, vluchten, overnachtingen en een reisbeschrijving met tips voor onderweg. Een fly-drive vakantie van Echt Ierland is niet zomaar een reis. Je verblijft altijd in persoonlijk geselecteerde veelal kleinschalige luxere accommodaties met een unieke ligging. Denk hierbij aan een: familie hotel; stijlvol boetiek hotel; een kasteel; landhuis; guesthouse of een statig country house. De meeste accommodaties hebben hun traditionele authentieke stijl behouden en zijn zijn voorzien alle moderne faciliteiten. Onze alle fly and drive vakanties zijn volledig naar wens in te richten en aan te passen. Zo heb je altijd een fly-drive die bij je past. Er zijn fly and drives Ierland van 6 dagen t/m 3 weken. Een volledig verzorgde fly-drive 2022 is er al vanaf € 713 p.p. Uiteraard is het ook mogelijk jouw droomreis geheel op maat- en naar wens samen te stellen. 

Bekijk direct ons ruime aanbod van Fly Drive vakanties Ierland of klik hier voor onze Ierland wandelreizen.

Een greep uit onze Fly-Drive Ierland 2023 reizen:

6-daagse kennismakingsreis door zuidwest Ierland
8-daagse reis 'voor het eerst naar Ierland met de hoogtepunten van zuidwest Ierland 
11-daagse reis westkust & Dublin in een rustig reistempo
15-daagse reis van oost naar west in een complete reis door Ierland
 

Daarnaast ontvang je bij het boeken van een autovakantie of fly drive rondreis naar Ierland altijd een uitgebreide reisbeschrijving welke vol staat met tips en bezienswaardigheden langs de route. Uniek zijn ook de tips van onze partners & de lokale bevolking; “Ireland by a local”. Zij delen bijvoorbeeld graag hun favoriete restaurant of die gezellige pub waar je lekker kunt eten en drinken en in contact komt met de gastvrije Ieren. Ook geven ze je tips over de omgeving, een prachtig verlaten strand of klifwandeling en sturen ze je van de gebaande paden!

Neem voor jouw Ierland vakantie contact op met Esther, Jorien of Nicole.

Wij adviseren je écht graag!