SGR Corona-voucher van Echt Ierland inzetten

Boek jouw reis met zekerheid

​1. Flexibel boeken met je SGR Corona-voucher. 

Wij begrijpen uiteraard dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker voor u is om een reis te boeken. Toch willen we u heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden wij u een unieke kans, door u meer financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die u van Echt Ierland kunt verwachten, namelijk:  

 •        5% extra waarde op uw SGR Corona-voucher 
 •        Kosteloos annuleren door de Coronacrisis 
 •        Boek uw vlucht met zekerheid 
 •        Geen wijzigingskosten 

Deze actie geldt voor al onze Echt Ierland gasten met een SGR Corona-voucher die tussen 01 december 2020 en vóór 01 juni 2021 een nieuwe reis boeken.  

1.1 De waarde van de bestaande SGR Corona-voucher wordt door Echt Ierland met 5% opgewaardeerd, wanneer je de voucher inzet tussen 01 december 2020 en vóór 01 juni 2021* (houdt u rekening met de geldigheidsduur van uw voucher).  
1.2 Je kunt jouw reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een later moment in 2021*, deze dient uiterlijk te zijn gelegen vóór 31 oktober 2021.  
1.3 Indien twee weken voor vertrek de reis niet kan plaatsvinden vanwege het coronavirus door een oranje of rood reisadvies**, kun je de reis kosteloos annuleren. Wij hanteren een 30 dagen terugbetalingstermijn en hiervoor geldt de datum van thuiskomst van je oorspronkelijke reis. Wij staan in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de ANVR en mochten adviezen eerder worden aangepast dan zullen wij daar opvolging aan geven.
1.4 De veiligheid van onze gasten is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie inclusief vlucht bij ons boekt, word jouw reis automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw vakantie van positief (groen/ geel) naar negatief (rood) wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.
1.5 Echt Ierland berekent geen wijzigingskosten van €25 per boeking.  
1.6 Indien je een voucher hebt ontvangen voor jouw gemaakte aanbetaling van 40% over de reissom, vragen wij je voor de nieuwe reis nogmaals een aanbetaling te doen van 20%. De restantbetaling moet uiterlijk 6 weken voor vertrek aan Echt Ierland worden voldaan.
1.7 Voor alle andere geldige redenen om te annuleren gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden, hier kunnen mogelijk kosten aan verbonden zijn. Deze bekijk je hier

* Afhankelijk van het hoog- en laagseizoen, kunnen er mogelijk extra kosten aan jouw boeking verbonden zijn. Wanneer we jouw reis omboeken naar een andere geschikte periode zijn we voor de vliegtickets gebonden aan de voorwaarden van Aer Lingus, KLM of andere luchtvaartmaatschappij. De kosten die men berekent voor het omboeken van jouw ticket houden we zo laag mogelijk. Hierbij onderhandelen wij met desbetreffende luchtvaartmaatschappij om de meerkosten die je mogelijk betaald, zo laag mogelijk te houden. Indien deze extra kosten boven de extra voucherwaarde van 5% komen, dan betaalt u het mogelijke verschil bij. 

**Annuleren is alleen mogelijk bij een oranje en rood reisadvies in Ierland. Een geel reisadvies is geen geldige reden om je reis te annuleren.  

Reizen in 2022
Wij zijn op dit moment bezig met de laatste onderhandelingen met onze leveranciers en proberen de prijsstijging voor 2022 zo laag mogelijk te houden. Vluchten kunnen we pas vanaf 11 maanden voor de terugreisdatum opvragen. De exacte reissom zal daarom dan nog even op zich laten wachten. Wil je wel alvast een prijsindicatie ontvangen? Geef dan je wensen en reisdata voor 2022 aan ons door via e-mail. Wij zullen dan specifiek voor jou de prijsverwachting zo duidelijk mogelijk in kaart brengen. Voor de reizen van Echt Ierland in 2022 gelden onze normale reisvoorwaarden met daarbij een extra aanbetaling van 20%. De restantbetaling moet uiterlijk 6 weken voor vertrek aan Echt Ierland worden voldaan.

 

2. Boek je vlucht met zekerheid.  

 • Aer Lingus 
  Wij boeken vliegtickets voor u met zekerheid: kies met ons voor het ‘’plus of advantage tarief’’ van Aer Lingus. Echt Ierland bespreekt deze optie met iedere gast waarbij dit van toepassing is.  

Deze tarieven geven de volgende zekerheden:  
2.1 Met het Plus of Advantage tarief kunnen wij je reis kosteloos wijzigen. Wil je toch op een later moment reizen? Of moet je omboeken vanwege de coronacrisis? Dan kunnen wij je vliegreis kosteloos omboeken met het Plus of Advantage tarief. Let op: een extra betaling wegens tariefverschil kan van toepassing zijn op het ticket.  
2.2 Bij het Plus of Advantage tarief heb je altijd recht op een voucher voor je vliegreis. Valt een vlucht uit door bijvoorbeeld de coronacrisis? Dan heb je recht op een voucher. Echt Ierland ontvangt de voucher en zal de voucher gebruiken voor uw omboeking op een later moment. Let op: een extra betaling wegens tariefverschil kan van toepassing zijn op het ticket.  
2.3 Bij het Advantage tarief heb je naast recht op een voucher ook recht op een refund. Echt Ierland maakt deze refund voor je in orde. Hier hoef je zelf niets voor te doen.  

 • Lufthansa 
  Vertrek je vanaf een luchthaven in Duitsland? Dan kunnen vliegtickets zowel geboekt worden met Aer Lingus, Lufthansa of Eurowings.  

Voor Lufthansa gelden de volgende voorwaarden: 
2.3 Wij kunnen uw vliegreis kosteloos omboeken. 
2.4 Voor alle nieuwe vliegtickets geldt: deze moeten door Echt Ierland geboekt worden vóór 31 mei 2021, met een vertrekdatum vóór 31 december 2021. Let op: een extra betaling wegens tariefverschil kan van toepassing zijn op het ticket.  

 • Eurowings  
  Voor Eurowings gelden de volgende voorwaarden:  
  2.5 Kosteloos omboeken naar een nieuwe datum met vertrek tot 30 oktober 2021. Let op: een extra betaling wegens tariefverschil kan van toepassing zijn op het ticket.  

3. Veilig op reis met Echt Ierland.  

Echt Ierland is lid van: ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wat betekent dat je altijd in betrouwbare handen bent bij ons. Dit houdt het volgende in:  

 • SGR 
  Jouw betaling is veilig, daar staat de SGR garant voor. Komen wij, waar geen aanleiding voor is, in financiële problemen, dan wordt jouw reis uitgevoerd of terugbetaald door de SGR. De SGR Corona-voucher is ook onderdeel van de dekking die de SGR biedt. 
   
 • ANVR 
  Op 4 juni 2020 is Aquaterra Travel B.V. officieel benoemd tot lid van brancheorganisatie ANVR. Naast het vertegenwoordigen en verenigen van de reisbranche, biedt zij de Nederlandse consument garantie bij het boeken van haar reis. Gegarandeerd onbezorgd op vakantie! 

4. Persoonlijke service. 

Uiteraard staan wij en onze partners voor je klaar tijdens je rondreis door Ierland. Op locatie wordt er alles aan gedaan om je verblijf zo aangenaam en onbezorgd mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens je reis, dan zijn wij altijd bereikbaar via ons noodnummer dat je in geval van nood 24/7 kunt bereiken.  

5. Disclaimer 

5.1 Deze actie voor flexibel boeken met je SGR Corona-voucher is een aanvulling op de algemene boekingsvoorwaarden van Aquaterra Travel B.V. (dat wil zeggen: de labels Echt Ierland en Echt Irland). 
5.2 Aquaterra Travel B.V. met haar labels Echt Ierland en Echt Irland heeft te allen tijde het recht om de actievoorwaarden aan te passen in andere situaties waarin er sprake is van een technische storing, druk- of zetfout, er een verdenking van fraude bestaat of andere heden niet bekende omstandigheden. 
5.3 Aquaterra Travel B.V. behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goedkeuring en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Echt Ierland daardoor op welke wijze dan ook tot vergoeding van schade is gehouden ten aanzien van de gasten c.q. reizigers. 
5.4 Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de actievoorwaarden of de inhoud van deze actie wordt bekend gemaakt door Aquaterra Travel B.V. op de websites van www.echtierland.nl en www.echtirland.de.   
5.5 Voor boekingen gemaakt via een Nederlandse organisatie is Nederlands recht van toepassing.  

Wil je direct jouw SGR Corona-voucher verzilveren?

Lees hier hoe je dat doet.