Stage Content & Community Talent

Kom jij ons team versterken in september?

Online marketing stage 

Voor onze online marketing kanalen zijn wij per september 2020 op zoek naar een leergierige stagiair(e) die werkervaring wil opdoen in de reiswereld. Je gaat deel uitmaken van een jong en enthousiast team waar jouw mening telt en waar je duidelijk een eigen rol en een uitdagende opdracht krijgt. Het gaat hier om een online marketing meewerkstage van minimaal vijf maanden, minimaal vier dagen per week.

Jouw missie

In deze rol werk jij mee aan wat wij dagelijks de digitale wereld insturen naar onze fans en klanten voor onze unieke reisprogramma’s van ons label Echt Ierland. Jij mag zelf content bedenken, produceren en uitzetten in onze kanalen. Ook ga je op zoek naar influencers en helpen het Ireland by a local online concept naar een volgend niveau tillen. 

Jouw skills

 • Je volgt een relevante HBO opleiding en leeft helemaal in de digitale tijdsgeest van nu
 • Je bent een actieve volger van social media, content en online marketing ontwikkelingen
 • Jij hebt al in de praktijk gespeeld met het creëren van spot on content die leidt tot engagement. Schrijven van short en long copy gaat je makkelijk af
 • Ook ben je ondernemend, creatief en hands ingesteld
 • Je werkt op een verantwoordelijke, zelfstandige en nauwkeurige wijze
 • Je hebt ervaring en/of interesse in creatieve software (Adobe CC, Canva, Video editing)
 • Je kunt (leren) werken met CMS en email programma’s (bijv. Drupal, Wordpress, Mailchimp)
 • Daarbij is het een pré om naast Nederlands ook goed Engels te kunnen spreken en schrijven.

Wij bieden

 • Wij bieden een uitdagende meewerkstage in een jong, informeel en ambitieus bedrijf
 • Je kunt bij ons veel leren en krijgt veel verantwoordelijkheden met volop kansen en uitdagingen
 • Waar nodig investeren voor jou in benodigde tooling kennis op basis van eLearning
 • Een ideale leer- en ontwikkelomgeving, met een passende stagevergoeding van € 450.
 • Ons kantoor ligt in de binnenstad van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met OV en fiets
 • Mogelijkheid tot vaste baan als jij het ziet zitten om mee te bouwen aan onze groei

Over Echt Ierland

Wij zijn een jonge reisorganisatie met het mooiste en persoonlijkste reisprogramma naar Ierland. Gasten reizen in een rustig reistempo vanuit Nederland en Duitsland naar de meest bijzondere plekken, onbekende bezienswaardigheden, de leukste en gezelligste muzikale pubs met aardige locals. Ze verblijven in persoonlijk geselecteerde en kleinschalige accommodaties op de mooiste locaties. We hebben een trouwe Facebook community van +25.000 leden en klanten beoordelen ons met +8.9 op Trustpilot. We werken in een hecht team op een informele manier samen om onze gasten een unieke reiservaring te bieden. En op vrijdagmiddag ben jij natuurlijk ook bij onze borrel :-)

Marthe Staring over haar stage bij Echt Ierland

"In de periode van februari 2019 t/m juni 2019 heb ik stage gelopen bij Echt Ierland. De sfeer binnen het bedrijf is erg informeel en heb ik als zeer prettig ervaren. Het team bestaat uit 8 tot 10 medewerkers die allemaal erg behulpzaam zijn, met altijd gezellige vrijdagmiddagborrels! Tijdens mijn stage heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het website optimalisatie traject, analyseren van boekingsdata en het opzetten van een dashboard. Daarnaast heb ik in deze periode mijn scriptie geschreven over de wensen en behoeften ten aanzien van adviesgesprekken. De begeleiding vanuit Echt Ierland hierbij was erg fijn. Na mijn stage heb ik zelfs een baan aangeboden gekregen en kon ik mijn werkzaamheden voortzetten!"

Vera Bron over haar stage bij Echt Ierland

"Echt Ierland was mijn stagebedrijf van september 2019 t/m januari 2020. Tijdens mijn stage heb ik veel gewerkt met social media, een heel aantal blogs geschreven en onderzocht hoe Echt Ierland Pinterest het beste in kan zetten. Allerlei marketingklusjes! Binnen Echt Ierland hangt een gezellige, informele werksfeer. Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en word je betrokken bij het reilen en zeilen binnen de reisorganisatie. Heel interessant!" 

Nicolette Oostendorp over haar stage bij Echt Ierland

"Voor mijn studie Digitale Media en Communicatie heb ik tussen september 2019 en januari 2020 mijn afstudeerscriptie bij Echt Ierland geschreven. Hiervoor heb ik onderzoek gedaan naar hoe het product Ireland by a local van Echt Ierland verbeterd kon worden zodat deze beter aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Het fijne was dat ik hierin vrijgelaten ben, maar als ik hulp nodig had dat collega’s dan altijd bereid waren om te helpen. Naast mijn scriptie ben ik bezig geweest met allerlei marketing en design gerelateerde klusjes, wat voor een goede afwisseling zorgde. Het team is gezellig en betrekt je graag bij het hele proces. Na mijn afstuderen heb ik een baan aangeboden gekregen en ik ga de komende tijd dan ook het team versterken!" 

BEN JIJ HET STAGIAIRE TALENT WAT WIJ ZOEKEN? Stuur jouw korte motivatie waarin je helder uitlegt waarom jij geschikt bent inclusief CV naar amira@echtierland.nl t.a.v. Amira Hot. Heb je vragen? Stel ze gerust!

We zien uit naar je sollicitatie!