Vacature Ervaren Reisspecialist

Wij zijn een jonge reisorganisatie met het mooiste en persoonlijkste reisprogramma voor Ierland. Wij zoeken een positieve en commerciële reisadviseur voor het Echt Ierland reisspecialistenteam. Jij bent een enthousiaste, representatieve salestopper en teamplayer die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Je hebt een relevante toeristische opleiding afgerond en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Jouw missie

Je houdt van scoren en klanten een unieke reiservaring geven. Dit doe je door je goed in te leven in de vragen en wensen van de klant, snel tot de kern te komen en door leiding te nemen in het verkoopgesprek. Je kunt goed plannen, prioriteiten stellen en schakelen. Je vindt het fijn om to-do lijsten af te strepen en door te pakken. Je bent en werkt zelfstandig, neemt initiatief en bent het type ‘het glas is halfvol’.

Jouw skills

  • Je bent commercieel ingesteld, klantgericht en communicatief vaardig.
  • Prioriteiten stellen en snel schakelen gaat je gemakkelijk af. De telefoon gaat, de pop-up van de chat verschijnt en de inbox stroomt vol: plannen en organiseren kun je zelfstandig en gestructureerd.
  • Je durft de leiding te nemen in een gesprek.
  • Je beheerst naast het Nederlands de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.
  • Je kunt gemakkelijk met verschillende systemen werken.
  • Je bent veerkrachtig, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent bekend met MS office.

Wij bieden

Een prettig werkklimaat waarin flexibiliteit, pro-activiteit en ondernemerschap worden gezien en gewaardeerd. Gezellige en enthousiaste teamleden die elkaar steunen en van elkaar leren. Goede ontwikkelmogelijkheden en betrokkenheid bij de verdere groei van Echt Ierland. Wij bieden een boven marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ons gezellige kantoor ligt in de binnenstad van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met OV en fiets.

Over Echt Ierland

Wij staan voor rondreizen met persoonlijke aandacht en het beleven van het echte Ierland. Onze gasten reizen in een rustig reistempo vanuit Nederland en Duitsland naar de meest bijzondere plekken, onbekende bezienswaardigheden, de leukste en gezelligste muzikale pubs met aardige locals. Ze verblijven in persoonlijk geselecteerde en kleinschalige accommodaties op de mooiste locaties. Wij zijn een autoriteit op de bestemming Ierland. We hebben een trouwe Facebook community van +25.000 leden en klanten beoordelen ons met +8.9 op Trustpilot. We werken in een hecht team op een informele manier samen om onze gasten een unieke reiservaring te bieden. Echt Ierland Nederland en Echt Irland Duitsland zijn beide onderdeel van Aquaterra Travel B.V. en gevestigd in het centrum van Utrecht.

Ben je de Reisspecialist die wij zoeken?

Stuur jouw motivatie waarin je helder uitlegt waarom jij geschikt bent inclusief CV naar floor@echtierland.nl t.a.v. Floor Daver. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 035-7200006. We kijken uit naar je sollicitatie!