Vacature reisspecialist - Duitstalig

Wij zoeken per direct een positieve en commerciële Reisspecialist voor Echt Ierland Duitsland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk informeren, adviseren, verkopen van onze reizen en overige producten aan potentiële Ierland liefhebbers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor aftersales, het schrijven van teksten en het up-to-date houden van onze website www.echtirland.de

WIE BEN JIJ?

Jij bent een enthousiaste, representatieve salestopper en teamplayer die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Je houdt van scoren en klanten aan hun droomvakantie helpen. Dit doe je door je goed in te leven in de vragen en wensen van de klant, snel tot de kern te komen en door leiding nemen in het verkoopgesprek. Je kunt goed plannen, prioriteiten stellen en schakelen. Je vindt het fijn om to-do lijsten af te strepen en door te pakken. Je bent- en werkt zelfstandig, neemt initiatief en bent het type “het glas is halfvol”. Je hebt een relevante toeristische opleiding afgerond, hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, en beheerst naast het Nederlands, de Duitse (en bij voorkeur Engelse) taal vloeiend in woord en geschrift.

COMPETENTIES

  • Je beheerst de Duitse en Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. 
  • Commercieel ingesteld
  • Prioriteiten stellen en snel schakelen gaat je gemakkelijk af.
  • Klantgericht en communicatief vaardig, goed in het luisteren naar –en vragen stellen aan de gast.
  • Assertief, je durft de leiding te nemen in een gesprek.
  • Veerkrachtig, flexibel en stressbestendig
  • Kennis van MS office

WIJ BIEDEN

Een prettig werkklimaat waarin flexibiliteit, pro-activiteit en ondernemerschap worden gezien en gewaardeerd. Gezellige en enthousiaste teamleden die elkaar steunen en van elkaar leren. Goede ontwikkelmogelijkheden en betrokkenheid bij de verdere groei van Echt Ierland. Wij bieden een boven marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring; vergoeding voor welzijn; vakantie naar Ierland. Ons gezellige kantoor ligt in de binnenstad van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met OV en fiets.

HOE REAGEREN?

Stuur jouw motivatie, inclusief CV, naar jorien@echtierland.nl t.a.v. Jorien, waarin je helder uitlegt waarom jij geschikt bent. Voor meer informatie neem je contact op via 035-7200006. We kijken uit naar je sollicitatie!