Vacature reisspecialist - Duitstalig

COMMERCIELE REISSPECIALIST - DUITSTALIG

OVER ECHT IERLAND

Echt Ierland is een jonge reisorganisatie met het mooiste en persoonlijkste reisprogramma naar Ierland. Gasten reizen in een rustig reistempo vanuit Nederland en Duitsland naar de meest bijzondere plekken, onbekende bezienswaardigheden, de leukste en gezelligste muzikale pubs met aardige locals. Ze verblijven in persoonlijk geselecteerde en kleinschalige accommodaties op de mooiste locaties. Echt Ierland Nederland en Echt Irland Duitsland - beide onderdeel van Aquaterra Travel B.V. – zijn gevestigd te Utrecht, NL.

Ben jij native Duits, of spreek jij de Duitse taal uitstekend en vind jij het leuk om onze Duitse gasten te enthousiasmeren? Lees dan verder!

DE FUNCTIE

Wij zoeken per direct een positieve en commerciële REISADVISEUR voor Echt Ierland Duitsland. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk informeren, adviseren, verkopen van onze reizen en overige producten aan potentiële Ierland liefhebbers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor aftersales, het schrijven van teksten en het up-to-date houden van onze website www.echtirland.de

WIE BEN JIJ?

Jij bent een enthousiaste, representatieve salestopper en teamplayer die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. Je houdt van scoren en klanten aan hun droomvakantie helpen. Dit doe je door je goed in te leven in de vragen en wensen van de klant, snel tot de kern te komen en door leiding nemen in het verkoopgesprek. Je kunt goed plannen, prioriteiten stellen en schakelen. Je vindt het fijn om to-do lijsten af te strepen en door te pakken. Je bent- en werkt zelfstandig, neemt initiatief en bent het type “het glas is halfvol”. Je hebt een relevante toeristische opleiding afgerond, hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, en beheerst naast het Nederlands de Duitse (en bij voorkeur) Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

COMPETENTIES

  • Je beheerst de Duitse taal vloeiend in woord en geschrift. 
  • Commercieel  ingesteld
  • De telefoon gaat, de pop-up van de chat verschijnt en de inbox stroomt vol: plannen en organiseren kun je zelfstandig en gestructureerd. Prioriteiten stellen en snel schakelen gaat je gemakkelijk af.
  • Klantgericht en communicatief vaardig, goed in het luisteren naar –en vragen stellen aan de gast.
  • Assertief, je durft de leiding te nemen in een gesprek.
  • Veerkrachtig, flexibel en stressbestendig
  • Kennis van MS office

WIJ BIEDEN

Een werkklimaat waarin flexibiliteit, pro-activiteit en ondernemerschap worden gezien en gewaardeerd. Gezellige en enthousiaste teamleden die elkaar steunen en van elkaar leren. Goede ontwikkelmogelijkheden en betrokkenheid bij de verdere groei van Echt Ierland. Wij bieden een boven marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

HOE REAGEREN

Stuur jouw brief waarin je helder uitlegt waarom jij geschikt bent als REISADVISEUR bij onze reisorganisatie voorzien van C.V. vóór 1 oktober 2019 naar: floor@echtierland.nl t.a.v. Floor Daver. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via 035-7200006.

Wij zien uit naar je sollicitatie!