Vacature Senior Productmanager

Vacature Senior Productmanager Echt Ierland

Wie zijn wij?
Wij organiseren al meer dan 10 jaar met heel veel plezier en passie de mooiste individuele rondreizen door Ierland binnen de Nederlands, Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Met verblijf in persoonlijk geselecteerde sfeervolle accommodaties, waar je het warme welkom vanuit de gastvrije Ieren direct voelt. Waar het haardvuur knispert en de versgebakken scones op tafel worden gezet door de vriendelijke gastheer/vrouw. Accommodaties waar je écht een gast bent.

Op ons kantoor te Utrecht werken wij met een gezellig team van 5, met bijna 100 jaar werkervaring in de branche, om die reisbeleving compleet te maken. Hierbij hebben wij altijd veel aandacht voor persoonlijk contact en gebruiken wij onze kennis en specialisme. Door de goede resultaten die er zijn blijven we groeien en daarom zoeken wij per direct een ervaren, senior Productmanager met een passie voor het vak.

Wat ga je doen?
Uiteraard ben jij het eerste aanspreekpunt voor al onze partners (zowel in Nederland als Ierland) je scout, koopt in, onderhandelt en zorgt voor het beste aanbod naar aanleiding van de vraag in onze markten. Jij bent verantwoordelijk om deze vraag continue te onderzoeken en te monitoren.

Jij zorgt voor productbeheer op onze website(s) en bent hét visitekaartje op beurzen en bij van die fijne netwerklunches, etc. Verder ben je verantwoordelijk voor de opzet en onderhoud van ons voorraadbeheer van A tot Z. Analyses van sell & report en pro actief reageren op de markt behoort tot jouw takenpakket. We groeien, maken snel een internationale website en gaan onze visie in meer landen uitrollen dan de huidige. Deze laatste projecten worden door jou en de operations manager gecreëerd. Jij bent hierin belangrijk.

We blijven pionieren en meebewegen met de groei waarin we zitten. Hierdoor kunnen er zomaar nog andere zaken op jouw bordje komen die we hier niet beschrijven. Eigen initiatief waarderen we enorm, dus als je ideeën hebt, deel je deze en maak je ze bespreekbaar.

Wie ben jij?
Naast deze welbekende eigenschappen:

 • Analytisch
 • Representatief
 • Communicatief vaardig
 • Initiatiefnemer
 • Verantwoordelijk
 • Flexibel en reisbereid
 • Doelgericht
 • Procesmatig

zoeken wij vooral iemand die met passie en plezier onze organisatie naar een hoger niveau gaat brengen. Samen met Sales & Operations Manager Jorien schakel je tussen sales, marketing en uiteraard product, met als doel om elke dag wat beter te worden. Waarmee scoor je punten bij Jorien:

 • Als je kritisch bent en daarop pro actief in rust schakelt
 • Wanneer je – net als zij – enorm houdt van processen effectiever maken
 • Wanneer je zelfstandig werkt, maar niet alleen
 • Als je een beetje gek bent
 • Met de ervaring die je hebt binnen de branche is het zo veel makkelijker schakelen en deel je al dezelfde passie

Wat bieden wij?
Een heel fijn plezierig werkklimaat waarin je altijd jezelf mag en kan zijn. Waarin flexibiliteit, pro-activiteit en gekkigheid worden gezien en gewaardeerd. Wij bieden een boven marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, en vergoedingen voor welzijn. Natuurlijk ga je ook vaak genoeg naar Ierland, bijvoorbeeld met onze teamuitjes en de studiereizen voor de collega’s. Ons gezellige kantoor ligt op een prachtige, centrale locatie in Utrecht (Oudwijk) en is gemakkelijk te bereiken met O.V. en fiets.

Interesse?
Heel leuk! Stuur jouw motivatie, inclusief CV met foto, naar jorien@echtierland.nl. Leg haar maar graag uit waarom jij een goede match denkt te zijn binnen ons fijne mooie bedrijf. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.