Wie zijn wij?

Maak kennis met..

Maak hieronder kennis met ons team en laat je adviseren over jouw perfecte Ierland rondreis!

Ivo ten Broek:

Ivo

Mijn naam is Ivo en ik ben product ontwikkelaar en trotse eigenaar van reisorganisatie Echt Ierland. In 2010 zijn we begonnen met het verkopen van vakanties door het prachtige groene, gastvrije, gezellige en ruige Ierland.

Waarom ben ik met Echt Ierland begonnen? Long story short. In 2008 was ik op inkoop voor een reisorganisatie uit Nederland en kwam ik een erg bijzondere kleinschalige persoonlijke accommodatie tegen gelegen aan the Ring of Kerry. Het onthaal was warm persoonlijk, de eigenaar oprecht geïnteresseerd en alle kamers waren anders maar liefdevol en met smaak ingericht. De ligging was subliem, aan zee met een eigen bootje om te gaan varen of zeehonden of dolfijnen te spotten. Verder was er een kleine bar en restaurant waar de gasten heerlijk konden ontspannen. De lounge was briljant, een pianovleugel, een knapperend turfvuurtje en prachtige beelden met verse orchideeën overal in huis!

Kortom het geheel vertelde mij: je krijgt hier een warm persoonlijk welkom, je ruikt een combinatie van whiskey, orchideeën, scones en geuren van heerlijk voedsel gecombineerd met de prachtige meubels en authentieke inrichting en de unieke ligging… er kwam een deken van warmte over mij heen. Zo wilde ik me voelen wanneer ik op vakantie was. Zo wilde ik zijn. In rust, ruimte en vrijheid. Daarna zijn er nog enkele criteria bij gekomen als reizen in een rustig reistempo zodat je ECHT contact hebt met de lokale bewoners en bevolking van een gebied. Ook is sinds een paar jaar Ireland by a Local met deze filosofie erbij gekomen. De diepte ingaan maar je wel thuis voelen. Alle accommodaties die wij aanbieden in onze reizen zijn persoonlijk ingekocht. En voldoen aan onze eigen criteria. 

We zijn nu ruim 8 jaar (2019) onderweg en altijd in ontwikkeling om mensen een prachtige echte levenservaring in Ierland te laten voelen. Rondreizen in een rustig reistempo langs onze accommodaties waar je een naam bent en geen nummer, met meestal een bar of restaurant, een knapperend turf of houtvuurtje aanwezig is en je heerlijk kunt genieten van elkaar in rust, ruimte en met plezier. Een beetje terug naar de oorsprong! Ja, dat is onze basis. Mensen gelukkig willen maken. Echt voelen hoe Ierland is. En Ierland is zo bijzonder mooi. Het is echt geweldig om hier samen met mijn collega’s aan te mogen werken. 

##

Margriet Hooijberg:

Margriet

Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij Echt Ierland. Een startend bedrijf op dat moment, een bloeiend bedrijf op de dag van vandaag! Begonnen met het adviseren van onze eerste gasten, inmiddels bezig met het onderhouden van onze websites (www.echtirland.de hoort ook bij ons), het boekbaar maken- en houden van onze reizen en natuurlijk zo nu en dan in contact komen met onze gasten. Ook het bezoeken- en contracteren van onze partners in Ierland is een belangrijk maar vooral leuk onderdeel, want door Ierland rijden en genieten van het prachtige, afwisselende landschap blijft toch wel het mooiste wat er is! En de gastvrije bevolking ontmoeten.. gezelligheid gegarandeerd!

Mijn favoriete regio is de Connemara, zo kleurrijk, ruig & bergachtig, water.. Je kunt er uren rondrijden en niemand tegenkomen, wat een ruimte! 

Slán!

##

Nicole Roelofs:

Nicole

Mijn naam is Nicole en ik ben er trots op dat ik sinds 1 december 2016 deel mag uitmaken van het Echt Ierland-team. Ik heb veel van de wereld mogen zien, maar Ierland is toch wel mijn favoriete reisbestemming. Mijn passie voor Ierland ontstond toen ik in 2007 voor het eerst voet aan land zette op dit prachtige, indrukwekkende, groene eiland. Ik voelde me er meteen thuis en wilde er het liefst nooit meer weg.

Ierland heeft zóveel te bieden, zowel op natuur- als op cultuurgebied. Je raakt er nooit uitgekeken, want na elke bocht is er weer een ander prachtig uitzicht! En ook als je er al meerdere keren geweest bent, ontdek je toch steeds weer nieuwe dingen. Na een dagje “sightseeing” is het heerlijk om even lekker bij te komen en te genieten van een heerlijke, verse, Ierse maaltijd. Van eerlijk, voedzaam Pub-food tot culinaire hoogstandjes; er is voor ieder wat wils. En voor de liefhebbers, natuurlijk een glas Ierse Whiskey of Guinness.  Samen met mijn enthousiaste mede-Ierlandspecialisten, wil ik er graag voor zorgen dat Ierland ook úw favoriete reisbestemming wordt! 

Tip: Volg de sensationele Wild Atlantic Way, de langste toeristische kustroute ter wereld, waarbij je de mooiste en ruigste delen van de Ierse Westkust kunt ontdekken. Het hele traject, van Malin Head in County Donegal, tot Kinsale in het zuiden, is 2500 km lang, maar je kunt er uiteraard ook alleen stukjes van rijden. Een onvergetelijke ervaring!

##

Maddy van den Bijgaart:

Maddy

Mijn naam is Maddy en ik ben sinds februari 2019 werkzaam voor Reisorganisatie Echt Ierland. Dit bijzondere eiland heeft in een korte tijd heel veel indruk op me gemaakt. Voordat ik hier werkte, wist ik niet dat Ierland zoveel te bieden had. Ierland heeft adembenemende landschappen, telt veel historische plekken en je kunt er heerlijk eten en drinken! Na een mooie wandeltocht in de groene natuur is het erg leuk om de gezelligheid op te zoeken in een traditionele pub met live muziek. Hier zul je gegarandeerd de gastvrijheid en gezelligheid van de Ieren ervaren. Naast het drinken van een lokaal biertje is het ook mogelijk om hier aan te schuiven voor een heerlijke verse maaltijd. 

Het is echt ontzettend leuk dat ik onze gasten dagelijks mag adviseren en kan enthousiasmeren over deze unieke reisbestemming!

##

Stephanie Brouwer:

Mijn naam is Stephanie en ik ben sinds juli 2019 werkzaam voor Reisorganisatie Echt Ierland. Ik heb vorig jaar voor het eerst een rondreis mogen maken door Ierland en ik wist toen zeker dat ik nog een keer terug wilde naar dit prachtige eiland! Het gebied wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de Connemara, deze regio heeft een prachtig kleurrijk landschap waar je uren kunt wandelen door de bergen en de uitgestrekte moerassen.

Behalve de prachtige natuur heb ik ook genoten van mijn dagen in Dublin. In deze gezellige stad is zoveel te zien! De Book of Kells in het Trinity College vond ik erg indrukwekkend, en ook de St. Patrick’s Cathedral en het naastgelegen park zijn de moeite waard voor een bezoek. Op een mooie zonnige dag kun je in dit park heerlijk relaxen en genieten van de Ierse sfeer.

Ik vind het super leuk dat ik mij nu zo mag verdiepen in Ierland, er is namelijk nog zoveel te leren en te ontdekken!

##

Menno Schaafsma:

Mijn naam is Menno en ik ben sinds juli 2019 werkzaam als reisspecialist bij Echt Ierland. Met heel veel energie en enthousiasme ben ik begonnen met het doel jou een fantastische reis naar Ierland te bieden. Zelf ben ik vaak in dit prachtige land geweest en ik deel mijn ervaringen graag met onze gasten. In 2001 maakte ik voor het eerst een rondreis per trein door Ierland en het heeft grote indruk op mij gemaakt. Wat een afwisseling van gezellige steden, prachtige natuurgebieden, ruige kliffen, lieve mensen, sfeervolle accommodaties, flora en fauna, pittoreske eilanden en heerlijke wandelingen! Jaren later ben ik nogmaals in Ierland geweest om het land per auto te doorkruisen, ik vond het wederom verbluffend mooi! Ik heb even getwijfeld om expres de geboekte terugreis te missen!

De eerste reis naar Ierland zal voor veel mensen een fantastische ervaring zijn. Reizigers die reeds in Ierland zijn geweest, komen in veel gevallen nog een keer terug. De tweede keer voelt vaak als thuiskomen! Een vriendelijk onthaal in een land wat zoveel te bieden heeft. Het lijkt een klein land, maar hier valt zoveel te ontdekken en iedere county heeft een eigen karakter. Met veel trots mag ik samen met mijn collega’s de mooiste reizen voor jou boeken en samenstellen.

Tip: het is zeer indrukwekkend om vroeg op te staan en dan de Cliffs of Moher te bezoeken. Je bent dan alleen en kunt de golven op de rotsen horen slaan. Het zorgt voor prachtige foto’s en filmpjes. Een bijzondere ervaring rijker schuif je daarna weer aan bij het ontbijt in jouw gezellige accommodatie.

##