Vliegen naar Noord Ierland

Vliegen naar Noord-Ierland is vanaf nu erg gemakkelijk met KLM & Easyjet. Binnen 75 minuten bevind je je in Belfast en kun je aan je fly drive rondreis beginnen. Maak jouw vakantie naar Ierland compleet en boek ook jouw vliegreis en autohuur bij Echt Ierland. Easyjet voert dagelijks rechtstreekse vluchten uit vanaf Amsterdam naar Belfast. Op deze manier is ook Noord-Ierland prima te bereiken vanuit Nederland. Boek nu onze 9-daagse fly drive Adembenemend Ierland om Noord-Ierland te ontdekken. 

Controleren van vluchtgegevens
Vluchtgegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren voordat je op reis gaat.

De juiste naam
De naam in het paspoort dient overeen te komen met die in het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Echt Ierland is niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende kosten.
 

Paspoort 

Voor een reis naar Ierland heb je een paspoort of een identiteitskaart nodig, geldig tot na je verblijf. Deze informatie geldt voor houders van een Nederlands paspoort.
LET OP: VANAF 1 OKTOBER 2021 DIEN JE VOOR EEN BEZOEK AAN NOORD-IERLAND IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG PASPOORT (GELDIG TOT NA VERBLIJF).


Frequentie
Vliegen naar Noord Ierland kan dagelijks met KLM, 1 maal per dag vertrek vanaf Amsterdam. Easyjet vliegt meerdere malen per week vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Belfast.

KLM – schema

AMS-BHD 16:10 - 16:45 BHD-AMS 17:15 - 19:50

EASYJET – schema
Easyjet  vliegt dagelijks retour op Belfast, op maandag- en vrijdagen vliegen zij 2 maal per dag. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden.

TARIEVEN 2020

KLM en Easyjet werken met flexibele prijzen. Dit betekent: hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs. Vraag bij boeking van een reis uit ons aanbod naar de voordeligste mogelijkheid om te vliegen naar Noord-Ierland.
Voorwaarden: Maximum verblijf 3 maanden, enkele reis is niet toegestaan. 
Inbegrepen: Bagage á 20 kg per persoon (+ 1 stuk handbagage), luchthavenbelasting en brandstofheffing (onder voorbehoud van wijzigen) en airport check-in.
Kindertarieven: kinderen 0 t/m 1 jaar reizen gratis maar hebben geen eigen stoel.
Annuleringsvoorwaarden: afwijkende annuleringsvoorwaarden: 100% kosten ongeacht het moment van annuleren.

Reizen naar Noord-Ierland na de Brexit? Alles is nog hetzelfde

Noord-Ierland: het noordoostelijke deel van Ierland behoort tot het Verenigd Koninkrijk. Ook nu het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU hoort, kun je nog net zo makkelijk naar Noord-Ierland reizen als altijd. Reizigers vanuit de EU kunnen nog steeds vrij de grens over en je betaalt nog steeds met de pond sterling. De Ierse avonturen wachten op je!
LET OP: VANAF 1 OKTOBER 2021 DIEN JE VOOR EEN BEZOEK AAN NOORD-IERLAND IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG PASPOORT (GELDIG TOT NA VERBLIJF).

Benieuwd naar wat Noord-Ierland allemaal te bieden heeft? 

De hoofdstad, Belfast, staat om veel dingen bekend, zoals de thuishaven van de Titanic. Lees snel onze blog over de top 10 Noord-Ierland bezienswaardigheden.