Adviesgesprek

Iedereen is anders, dat weten wij bij Echt Ierland ook. Wil je meer informatie over een bestaande reis uit ons aanbod? Wil je de lengte van een reis of de duur van het verblijf aanpassen? Verblijf je liever in een guesthouse of B&B? Wil je liever een iets grotere of luxere kamer? Dat is zeker mogelijk en op die manier maak je jouw Ierland vakantie op maat. Vraag een adviesgesprek aan.

Online adviesgesprek
Klik op de button "Reisadvies aanvragen" naast een willekeurige reis. Hier kun je jouw persoonlijke wensen invullen en/of jouw vragen stellen. Druk op verzenden en wij nemen na ontvangst z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden voor jouw reis naar het Echte Ierland.

Chatten
Je kunt ook met ons chatten via onze website. Klik op het chatscherm, vul je naam en indien gewenst e-mailadres in en stel je vraag. Indien wij online zijn zullen we je vraag direct beantwoorden. Indien er niemand aanwezig is kun je jouw bericht via deze chatfunctie aan ons e-mailen. dat werkt automatisch nadat je op verzonden hebt gedrukt.

Persoonlijk contact
Wens je liever persoonlijk contact? Dat kan van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur op: 035-7200006. 

Contact per e-mail
Je kunt je vraag natuurlijk ook per e-mail aan ons stellen: info@echtierland.nl

Neem contact op met Nicole, Esther, Janine of Jorien.

Wij adviseren je écht graag!

Team Echt Ierland