Reisverslag teambuilding in Ierland

Bureau Zuidema in 2014

Echt Ierland - Zeer professioneel en plezierig 

Bureau Zuidema ging met Echt Ierland vakanties 3 dagen teambuilden in Ierland:

Ook dit jaar (2014) is Bureau Zuidema met alle medewerkers 3 dagen op reis gegaan. Bureau Zuidema is het expertisecentrum op het thema ‘invloed’ en heeft tot doel individuen, teams en organisaties invloedrijker te maken.

Tijdens de Bureau Zuidema dagen stellen we ons ten doel te leren van anderen en van elkaar in een totaal andere omgeving dan de overige 362 dagen van het jaar. Dit jaar wilden we graag naar Ierland. Aangezien we zelf de expert op invloed zijn en daarmee gaan voor focus op een niche, ging onze voorkeur uit naar een aanbieder die dat ook doet. Zo kwamen we bij Echt Ierland terecht. Samen met Ivo, eigenaar en Ierland enthousiast, hebben we een zeer waardevol programma opgesteld.

Programma. Zo hebben we tijdens een rondgang langs lokale ambachtslieden op dag één in Dublin (de good food trail) kunnen leren dat passie, toewijding en ondernemerschap tot de mooiste producten leidt. Bij een presentatie van Jameson hebben we ervaren hoe je van dergelijke ambacht ook een wereld merk kunt maken.

De tweede dag hebben we doorgebracht in de rust van de wicklow mountains waar we stil hebben gestaan bij de koppeling tussen onze ervaringen van de dag ervoor en onze eigen strategische prioriteiten. Ook hebben we op de prachtige locatie (the Brooklodge) ons professioneel verder ontwikkeld om continu top kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten en deelnemers zoals ze dat van ons gewend zijn.

De combinatie van de energie van de stad en de rust van het achterland heeft ons in staat gesteld als individu, team en organisatie verder te groeien. De trip is vlekkeloos verlopen en de samenwerking met Echt Ierland was voor, tijdens en na de reis zeer professioneel en plezierig.

Martijn Uitterlinden
Bureau Zuidema

Wil jij ook teambuilden in Ierland?

Wil jij ook met je bedrijf een op maat beleving naar Ierland? Neem contact op met één van onze reisspecialisten via: 035-720006. Of per e-mail: info@echtierland.nl

Wil je een authentieke persoonlijke vakantie naar Ierland? Maak direct jouw keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.