Reisverslag 22-daagse Klassiek Ierland

Carlos & Edith

Carlos en Edith deden onze 22-daagse fly drive rondreis Klassiek Ierland in mei 2014.

Reisverslag van de 22-daagse fly drive Klassiek Ierland 

Hallo Margriet en collega’s van Echt Ierland,

Hartelijk dank voor het verwelkomingskaartje in Kiltegan, alweer 14 dagen geleden! De tijd vliegt zo voorbij en er is zoveel te doen, te zien en te genieten dat we  nog niet de kans hadden een kaartje terug te schrijven. Deze morgen, in onze mooie kamer in het Strandhill hotel, zien we hoe de mist miezerig uitvalt…en met de belofte op opklaringen lijkt dit ons het goeie moment om iets van ons te laten horen! Wij hebben een schitterende tijd hier in Ierland! Van de eerste dag in de Wicklow Mountains tot de zonsondergang op het strand van Strandhill is een aaneenschakelingen van uitroepen  mooi, prachtig, schitterend, ongelooflijk, adembenemend!

De lucht heeft hier 50 tinten grijs, van wit naar zwart over blauw en de heuvels 40 tinten groen, vergezeld van het geel van de gaspeldoorn en het paars van de rododendron hagen, en evenveel tinten bruin. Het weer valt tot nog toe best mee, we hadden maar 2 halve dagen dat het landschap oploste in de mist, meestal is het een combinatie van zon en wolken, wat de kleurschakeringen ten goede komt…wat betekent dat mijn fototoestel  nooit ver weg is! Onze B&B‘s zijn fantastisch van ligging, accommodatie, vriendelijke ontvangst en ontbijten! Alles is prima geregeld! We zijn nog maar 14 dagen op weg, maar hebben het gevoel dat het al veel langer is, wat met de diversiteit van de streken, verblijven en ervaringen te maken heeft. Het lijkt ons de perfecte ‘kennismakingstoer’ met Ierland. 

We wensen jullie dan ook van harte te danken en te feliciteren met de organisatie van deze reis! Zeker een aanrader, die we aan vrienden en kennissen zullen doorgeven.

Met vriendelijke groeten,
Carlos en Edith Breckpot-Ide.

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.