Reisverslag 15-daagse Fly Drive Authentiek Ierland

Familie Lochy

De familie Lochy deed onze 15-daagse fly drive rondreis Authentiek Ierland met verlenging op Inishbofin Island in juni/juli 2014.

Reisverslag van een adembenemende reis, Ierland heeft ons hart gestolen! 

Beste mensen van “Echt Ierland”,

Gisteravond zijn we thuisgekomen van een heerlijke reis door Ierland, het is “echt” een prachtig land vooral het landschap in het westen vonden we regelmatig adembenemend. En de Ieren zijn vriendelijke, behulpzame mensen.

Jullie hebben het allemaal goed geregeld, de vliegreis en autoverhuur en zeker ook de accommodaties waren prima in orde. De afwisseling hotels en B&B vonden we prettig, de oude Victoriaanse huizen een genot om in te verblijven. Het was bijzonder om de oudere, wat excentrieke dame van Muxnaw Lodge in Kenmare te ontmoeten. Inishbofin is een aanrader, een schitterende plek om de reis af te sluiten. De wegen zijn soms smal, het weer niet altijd opperbest (toch maar twee echte regendagen gehad) desondanks heeft Ierland ons hart gestolen.

Dank voor alle goede zorgen en voor de leuke welkomthuis-kaart, die hebben we al aan vrienden gegeven. Het moge duidelijk zijn dat wij ervan genoten hebben!

Met vriendelijke groet,
Riet Lochy

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.