Reisverslag 9-daagse Fly Drive Adembenemend Ierland

Familie Quehenberger

Reisverslag 'regenlaarzen, paraplu's mee.. Alles behalve de benodigde factor 30'!

Al jaren staat Ierland op ons lijstje: wat willen we nog zien in de wereld. Maar.. elke keer als we foto’s bekeken en al die grijze luchten zagen.. Wij? die altijd zo naar de zon snakken. Dat was de reden waarom het er nooit van kwam. Totdat iemand ons op de Vakantiebeurs vroeg “Als ik Ierland zeg, waar denken jullie dan aan?”. Een half uur later, na foto’s en verhalen waren we om. Ierland!

We hebben er geen moment spijt van gehad. Wat een prachtig eiland, wat een natuur en wat een kusten! En zo groen, zo ontzettend groen alsof alles pas fris geschilderd was. En al die schapen.. Waar je ook keek.. overal!  En als je ze even niet zag stonden ze ongetwijfeld ergens achter om vervolgens tevoorschijn te komen. Wat moet het hier in het voorjaar leuk zijn, met al dat jonge gehuppel.

Ongelooflijke bof met het weer, de eerste vier dagen rond de 25 graden. Niet te geloven. Regenlaarzen, plu’s, dichte schoenen. ..alles hadden we mee behalve factor 30. Ons bed elke keer weer op een prima plek. Leuke hotels met een stevig ontbijt. Bewoners die vriendelijk, hulpvaardig en een beetje nieuwsgierig zijn. Dat is leuk want dan heb je snel contact.

Een land, waarvan je aan het eind van de vakantie tegen, weet dat je er nog niet klaar mee bent. Nog maar eens dus..Kortom, een prachtige reis. Een fijne belevenis. Straks een album vol foto’s wat we af en toe met een glimlach doorbladeren…

Erwin & Stephanie Quehenberger

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.