Reisverslag 11-daagse Fly & Drive Traditioneel Ierland

Familie Van Hulten

De heer en mevrouw Van Hulten deden onze 11-daagse fly and drive Traditioneel Ierland in juli 2013.  

Reisverslag van een fantastische 11-daagse rondreis met afsluiting in Dublin 

Eind juli 2013 hebben wij met een bevriend echtpaar een schitterende reis naar Ierland gemaak, hieronder ons reisverslag.

We hadden er heel veel zin in, vooral na de prettige en professionele communicatie met het reisbureau ‘Echt Ierland’. Dit reisbureau hebben we gevonden via internet en zij heeft haar naam geheel waargemaakt. De toegezonden informatie was uitstekend. Wij hebben een standaard reis geboekt, 11 dagen op een 4-tal locaties, inclusief een 2-daags verblijf in Dublin. Het was een zeer gevarieerde reis, diverse landschappen en bezienswaardigheden. Je moet wel van de natuur en wandelen  houden. Vele mooie vergezichten.

Het fijne was dat je vrij was in het maken van de dagprogramma’s. Op basis van de beschikbare informatie was het niet moeilijk keuzes te maken. De accomodaties waren van uitzonderlijk hoog niveau en de eigenaren waren zeer vriendelijk en deden hun uiterste best het ons naar de zin te maken. Met de zeer goed verzorgde ontbijten is dat dan ook zeer goed gelukt.

Ter afsluiting van de reis is een 2-daags bezoek aan Dublin zeer de moeite waard. Een gezellig centrum waar het goed toeven was. Al met al een reis naar Ierland, verzorgd door ‘Echt Ierland’, is een aanrader.

Jos en Marianne van Hulten

Op zoek naar een vakantie Ierland?

Wil jij ook zo’n mooie reiservaring? Maak direct je keuze uit ons aanbod van Ierland Vakanties.