Echt Ierland Teamlead Sales & Operations

per 1 oktober 2020

Wij zijn een jonge reisorganisatie met het mooiste en persoonlijkste reisprogramma voor Ierland. Wij zoeken een positieve en commerciële teamlead voor het Echt Ierland reisspecialistenteam. Je hebt uitgebreide ervaring in een verkoopfunctie en in het nemen van verantwoordelijkheid voor een team. Je creëert en houdt overzicht op de binnenkomende adviesaanvragen, uitgaande offertes, en het definitief maken van de boekingen naar de Nederlandstalige en Duitse markt. Je staat midden in het team en werkt mee op de vloer, motiveert het team en bent een aanspreekpunt voor vragen en issues met klanten en partners. 

Jouw missie

Als teamlead streef je naar een 9+ klanttevredenheid en wil je de operationele efficiëntie op een hoger niveau brengen. Tegelijkertijd houd je er van om zoveel mogelijk sales binnen te halen. Je bent een voorbeeld en kennisbron voor het team en coacht collega’s. Je zorgt voor overzicht, structuur en een prettige werksfeer. Je spot kansen zowel op product- als procesniveau en deelt deze met je inkoop- en marketingcollega’s.

Jouw skills

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het (informeel) leiding geven aan een team (5-10 collega’s) in een commerciële functie, binnen de reisbranche is een pré.
 • Je hebt aantoonbare verkoopervaring beschikt over een commerciële mindset bij voorkeur in de rol van reisspecialist.
 • Je bent ervaren in het coördineren van backoffice werkzaamheden.
 • Je bent klantgericht, hebt goede luistervaardigheden en weet wat er nodig is om een hoog serviceniveau te bieden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent bijvoorbeeld ervaren in het beheren van een inbox die dagelijks volstroomt met aanvragen en berichten. Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken.
 • Je bent een teamplayer en hebt oprechte interesse in hoe het met je collega’s gaat. Je bent bewust van je eigen aanwezigheid en invloed die je uitoefent.
 • Je bent in staat om mensen aan te spreken op hun gedrag dan wel om een meer coachende stijl van leiding toe te passen. Je kunt schakelen in gespreksvaardigheden afhankelijk de situatie.
 • Je bent gewend om de leiding te nemen in een werkoverleg.
 • Je kunt gemakkelijk met verschillende systemen werken
 • Je beheerst naast het Nederlands de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. (Duits is een pré).
 • Als je Ierland-kennis hebt is dat een grote pré, travel ervaring is een must!

Wij bieden

Een prettig werkklimaat waarin flexibiliteit – geen 9 tot 5 mentaliteit -, pro-activiteit en ondernemerschap worden gezien en gewaardeerd. Gezellige en enthousiaste teamleden die elkaar steunen en van elkaar leren. Goede ontwikkelmogelijkheden en betrokkenheid bij de verdere groei van Echt Ierland. Wij bieden een boven marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ons gezellige kantoor ligt in de binnenstad van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met OV en fiets. Thuiswerken behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Over Echt Ierland

Wij staan voor rondreizen met persoonlijke aandacht en het beleven van het echte Ierland. Onze gasten reizen in een rustig reistempo vanuit Nederland en Duitsland naar de meest bijzondere plekken, onbekende bezienswaardigheden, de leukste en gezelligste muzikale pubs met aardige locals. Ze verblijven in persoonlijk geselecteerde en kleinschalige accommodaties op de mooiste locaties. Wij zijn een autoriteit op de bestemming Ierland. We hebben een trouwe Facebook community van +25.000 leden en klanten beoordelen ons met 4.6 op Trustpilot. We werken in een hecht team op een informele manier samen om onze gasten een unieke reiservaring te bieden. Echt Ierland Nederland en Echt Irland Duitsland zijn beide onderdeel van Aquaterra Travel B.V. en gevestigd in het centrum van Utrecht. Meer informatie vind je op www.echtierland.nl en www.echtirland.de .

Ben jij de Teamlead die wij zoeken?

Stuur jouw motivatie waarin je helder uitlegt waarom jij geschikt bent inclusief CV naar floor@echtierland.nl t.a.v. Floor ten Broek. Uiterlijk vóór 21 juli 2020. Heb je vragen? Stel ze gerust! Voor meer informatie kun je contact opnemen via 035-7200006.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Naast een teamlead zoeken we ook een ervaren reisspecialist.