Ballyliffin Townhouse & Spa

Ballyliffin

  • Luxe Spa & Wellness Centrum
  • Prachtige zonsondergangen
  • Townhouse met een tikkeltje luxe
  • Afternoon Tea

Prachtige zonsondergangen in het noorden van Ierland

Ballyliffin Townhouse is een warme plek om te verblijven in het uiterste noorden van Donegal. Daar waar volgens eigenaar Cathal de zonsondergangen het mooiste zijn. De kamers zijn met oog voor detail ingericht, met goede bedden en luxe inloopdouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet staat 's morgens klaar in de bibliotheek. Een lokale whiskey drink je 's avonds in de knusse pub bij de haard. Ballyliffin Townhouse & spa heeft een fijne sauna, jacuzzi en mogelijkheden voor massages. 

Impressies

Kamers

De kamers zijn met oog voor detail ingericht, met goede bedden en luxe inloopdouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet staat 's morgens klaar in de bibliotheek. Een lokale whiskey drink je 's avonds in de knusse pub bij de haard. 

Ballyliffin Townhouse & spa heeft een fijne infra-rood sauna, jacuzzi en mogelijkheden voor massages. 

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Gezellige bar met barmenu
  • Infra-rood sauna, Jacuzzi, Thermal Suite

Gastheer

Cathal

Het noorden van Donegal: daar waar volgens eigenaar Cathal de zonsondergangen het mooiste zijn. Hij weet dan ook de beste plekken waar je kunt genieten van die zonsondergang. Een picknick kan hij ook regelen. Hij is tevens fotograaf en foto's van de omgeving hangen door het hele hotel. 

Zijn hotel runt hij met veel liefde voor zijn gasten samen met veel familieleden zoals nichtjes en neefjes in de bediening. Een echt familie hotel dus dat ook in het dorp een gemeenschappelijke functie heeft, want zijn hotel voorziet schoolkinderen van gezonde lunches. 

Locatie