Stella Maris Shore House

Stella Maris

  • Waanzinnig uitzicht op de Atlantische oceaan
  • Direct gelegen aan de ruige kust
  • Knusse serre met knapperend haardvuur
  • De kliffen van Downpatrick Head liggen om de hoek

Warm welkom in een ruig en ongerept stukje Ierland

Dit is onze accommodatie met waarschijnlijk het mooiste uitzicht in Ierland. Direct aan de ruige kust van county Mayo. Ongerept, onbekend en wild. Hier overnacht je direct aan de Wild Atlantic coast en hoor je de golven ruisen. De Zwitserse eigenaar Rolf doet er alles aan om je in de watten te leggen. Daar hoort óók Zwitserse chocola bij!

De kamers hebben goede bedden en uitzicht op de tuin of de Atlantische oceaan. De serre is onze favoriete plek. Met een whisky uit de bar kun je hier uren mijmerend uitkijken over de zee en de kliffen van Downpatrick Head terwijl het haardvuur knappert. En in de ochtendzon ontbijt je in deze serre, mét dat waanzinnige uitzicht. Ook is er een lounge met lekkere stoelen om in weg te zakken en een boek te lezen. 

Het hotel heeft geen restaurant maar in het dorp zijn een aantal lokale eetgelegenheden en vraag Rolf naar de mogelijkheden want hij deelt zijn tips met liefde om je te helpen. 

 

Impressies

Kamers

De kamers zijn met oog voor detail ingericht, met goede bedden en personal touch van eigenaar Rolf. Een deel van de kamers kijkt direct uit op zee. De andere kamers op de rustige tuin. 

Het ontbijt wordt 's morgens geserveerd in de serre; waar, als hij schijnt, de zon op staat. Een heerlijke plek om je dag te beginnen. 

 

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Serre met uitzicht op zee
  • Lounge met openhaard en bar

Gastheer

Rolf

In het ongerepte stukje Ierland, County Mayo, heeft Zwitser Rolf zijn droom waargemaakt. Een eigen hotel runnen op een waanzinnige plek aan zee. Want die zee heb je niet in Zwitserland en ruiger dan in Ierland kon hij niet vinden. Daarbij was hij zo gecharmeerd van de Ieren en voelde hij zich gelijk thuis in het kleine dorp Ballycastle dat hij besloot de stap te wagen en zijn droom waar te maken. 

Samen met zijn team en de dorpsbewoners wil hij reizigers de schoonheid van dit deel van Ierland laten zien en ervaren. Voelen hoe pure rust voelt waarbij je niks anders hoort dan de oceaan. Al kan hij het niet laten om een stukje Zwitserland mee te nemen en zijn gasten te trakteren op Zwitserse chocola en vers gebak. 

Locatie