Ton en Ine: de 8-daagse Fly Drive Echt Ierland

Hun reis in september 2023!

Foto van Ton en Ine

Het reisverhaal van Ton en Ine

In september 2023 hebben Ton en Ine een 8-daagse reis gemaakt door Ierland. Ze hebben een prachtig blog geschreven over hun reis, die zij met ons gedeeld hebben. Hier is een samenvatting van hun avonduur:

Dag 1 - Aankomst in Aalsmeer

Deze eerste dag van de vakantie begon in Aalsmeer, waar Ton en Ine zich voorbereiden op hun reis. Na een goede nachtrust vertrokken zij naar Schiphol voor hun vlucht naar Cork.

 

Foto van Ton en Ine

Dag 2 - Aankomst in Cork en Baltimore

Na een snelle check-in vertrokken ze op tijd. Ze haalden hun huurauto op en begonnen hun reis richting Baltimore, waar ze het knalrode Casey's of Baltimore Hotel ontdekten. De locatie aan zee en de schilderachtige omgeving maakten indruk.

Foto van Ton en Ine

Dag 3 - Verkenning van Baltimore en The Beacon

Ze genoten van het prachtige uitzicht, de kleurrijke huizen en het heerlijke eten. Ook de wandeling naar The Beacon was, ondanks de bewolking, prachtig! De ruige Ierse kustlijn liet een onvergetelijke indruk achter.

 

Foto van Ton en Ine

Dag 4 - Op weg naar Killarney

Ze lieten Casey’of Baltimore achter zich en reden naar Killarney. Ze bezochten Kenmare, reden een stukje van de Ring of Kerry en genoten van de adembenemende uitzichten. Hun verblijf in The Victoria Hotel was comfortabel en gezellig.

Foto van Ton en Ine

Dag 5 - Verkenning van de Ring of Kerry

Vandaag verkenden zij de Ring of Kerry-route. Ondanks enige verkeerstegenslagen en smalle wegen, genoten ze van de landschappen en de Cliffs of Kerry.

Foto van Ton en Ine

Dag 6 - Ross Castle en Killarney

Ook een bezoek aan Ross Castle bood een mooi inzich in de geschiedenis van Ierland. Dit kasteel ligt aan de prachtige Lough Leane. Verder genoten Ton en Ine van heerlijk eten en live muziek in Killarney.

Foto van Ton en Ine

Dag 7 - Cliffs of Moher en aankomst in Ballyvaughan

Na een rit van 2,5 uur bereikten ze de indrukwekkende Cliffs of Moher. Ton en Ine vonden de kliffen imposant en zij genoten van het mooie weer. Ze verbleven in Dumcreehy House, met een prachtig uitzicht op The Burren.

Foto van Ton en Ine

Foto van Ton en Ine

Dag 8 - Op weg naar Kinsale

Op weg naar Kinsale, rijden Ton en Ine de Black Head Coast Road. Op weg naar hun laatste bestemming stoppen ze in het stadje Ennis. Ook stoppen ze bij de Poulnabrone Dolmen, een soort hunebed. Na aankomst in Kinsale verkenden ze de stad.

Foto van Ton en Ine

Dag 9 - Avontuur naar Nohoval Cove en vertrek

Hun reis ging verder, nu naar Nohoval Cove. Ze kozen ervoor om veilig te blijven en genoten van het prachtige landschap en de Cove. Daarna zetten ze hun reis voor naar de luchthaven.

Het was een reis vol avontuur, prachtige landschappen en onvergetelijke ervaringen. We bedanken Ton en Ine voor het delen van hun reisverhaal en hopen dat jullie genoten hebben van hun verhaal!

> Lees hun hele verhaal op hun eigen blog.

> Wil je ook deze reis maken? Bekijk dan de 8-daagse Echt Ierland Fly Drive!

> Wil je ook jouw reisverhaal met ons delen? Mail jouw reisverhaal naar info@echtierland.nl en dan nemen we contact met je op!

 

We hebben toestemming van Ton en Ine voor het gebruik van hun teksten en foto's.

Wil je net als Ine en Ton de 8-daagse fly drive Echt Ierland maken? Boek dan nu deze reis!