Wandelen in Ierland

Echte reizen, echte mensen

Wandelen in Ierland begint bij een reis van Echt Ierland. Wij verzorgen wandelvakanties door alle prachtige regio’s in Ierland. De bekende Wicklow Way, Ring of Kerry en Dingle Peninsula, maar ook door de kleurrijke Connemara. Voorafgaande je wandelreis ontvang je een informatiepakket met wandelroutes, tips en bezienswaardigheden onderweg. Zo bereid je je optimaal voor op de wandelreis. Ook het bagagetransport ter plaatse is tijdens je wandelvakantie geregeld.

Wil je wandelen in Ierland maar één van onze wandelreizen wijzigen qua niveau, lengte of duur? Alle wandeltochten zijn op maat aan te passen. Boek direct jouw wandelvakantie uit ons ruime aanbod of vraag naar de mogelijkheden. Er staat namelijk maar een kleine selectie aan wandelvakanties op onze website, maar de 8-daagse Ring of Kerry wandelroute is er bijvoorbeeld ook voor 6, 10 of 11 dagen.

Tijdens de route overnacht je in kleinschalige Bed & Breakfast accommodaties- en guesthouses. Altijd o.b.v. logies/ontbijt en in een kamer met eigen bad/douche en toilet.
Bekijk hier een selectie uit ons aanbod wandelen in Ierland

5-daagse wandelvakantie Wicklow Way vanaf € 505 p.p.
8-daagse wandelvakantie the Burren Way vanaf € 735 p.p.
8-daagse wandelvakantie Ring of Kerry vanaf € 735 p.p.
8-daagse wandelvakantie Dingle Way vanaf € 735 p.p.