Jorien

Reisspecialiste

Jorien, Echt Ierland

Mijn naam is Jorien en sinds 2020 maak ik deel uit van het Echt Ierland team. Jarenlang werkte ik in de toeristische sector en heb ik zelf ook de mooiste reizen kunnen maken. Het ontdekken van nieuwe plaatsen en culturen is mijn grootste passie, evenals het teruggaan naar plekken die mijn hart hebben gestolen. Ierland is voor mij de beste ‘dichtbij huis’ bestemming.

Op anderhalf uur vliegen vind je er alles wat je zoekt in een land; de mooiste landschappen met groene heuvels, hoge kliffen en ruige kusten. Schapen die je pad doorkruisen en ongelooflijk veel wandelmogelijkheden. Maar ook de rijke cultuur, de indrukwekkende burchten en kastelen én het gezellige, bruisende leven in de steden en pubs maken Ierland voor mij compleet. En dan heb ik het nog niet eens over de vriendelijke Ieren die ervoor zorgen dat alle belevenissen onvergetelijke ervaringen worden. Omdat ik zo enthousiast ben, deel ik graag mijn enthousiasme met jou en ik bied ik graag een reis op maat aan die helemaal aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Mijn Ierland bucketlist!

De volgende dingen wil ik absoluut nog eens doen wanneer ik Ierland bezoek.

Noord-Ierland

Wandelen over de Carrick-a-Rede-Ropebridge en het Gobbins klifpad en mij even Khaleesi voelen op de vele Game of Thrones filmlocaties.

Dieren spotten

Papegaaiduikers en andere vogels spotten bij de Skellig Islands, walwissen zien in Baltimore en op zoek gaan naar dolfijnen. 

Wandelen

Een meerdaagse wandeling, zoals de Wicklow Way, waarbij ik door verschillende landschappen loop en geniet van de rust op de paden in de natuur.