Blue Haven Hotel

Kinsale

  • Dolfijnen & walvissen zien
  • Het culinaire hart van Ierland
  • Bijzondere winkeltjes

Sfeervol hotel in 'de culinaire hoofdstad van Ierland'

Vroeger was het de plek waar iedereen samenkwam op de vismarkt, nu is Blue Haven een luxe boetiekhotel waar je óntzettend goed kunt eten. Er horen zelfs meerdere restaurants bij het hotel, waar je fantastisch vis eet en geniet van de prijswinnende seafood chowder, de fameuze Ierse vissoep. Veel locals komen speciaal hier naartoe om te eten. Zegt genoeg, toch?

Je zit hier sowieso op een culinaire plek: kunstenaarsdorpje Kinsale staat bekend als dé culinaire hoofdstad van Ierland. Slenter door de gezellige straatjes, bezoek de markt of een van de vele festivals die er gehouden worden. Ook maak je vanuit het dorp een boottour naar Sherkin Island of vogelparadijs Cape Clear Island. Het team van Blue Haven deelt graag hun lokale tips met je en helpen je om maximaal te genieten van Kinsale en omgeving. 

Impressies

Kamers 

Het Blue Haven Hotel heeft 17 kamers, allemaal ingericht met een comfortabel bed, TV en de mogelijkheid om koffie en thee te maken.

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Uitstekende (vis)restaurants
  • Wasserij, stomerij en strijkservice
  • Gratis parkeergelegenheid op loopafstand

Gastvrouw

Echt Ierland, Kinsale, Blue Haven Hotel, Vakantie Ierland

Magda Ruda

Magda en het team van Blue Haven weten als geen ander wat er allemaal te beleven is in Kinsale en omgeving. Vraag ze dus vooral om tips!

Een favoriete plek van veel locals om naartoe te gaan is het 17e-eeuwse Charles Fort, dat uitkijkt over de prachtige haven van Kinsale. Duik na afloop lekker de pub in en verheug je op een diner in een van de vele goede restaurants die er zijn.

Locatie