Foley's Townhouse

Killarney

  • Hartje Killarney
  • Zeer goed restaurant
  • Vlakbij Killarney National Park

Sfeervol townhouse met zeer goed restaurant

Een warm Iers welkom en een prettige sfeer wachten op je in Foley's Townhouse. Het ligt in het gezellige (en levendige) centrum van Killarney. Foley's Restaurant hoort erbij, met een keuken die zich het beste laat omschrijven als een mix van de Ierse en de Franse keuken. Chef-kok Carol Hartnett gebruikt verse, lokale producten in haar creaties: je kunt hier uitstekend eten. En er is een wijnkaart om ‘u’ tegen te zeggen: meer dan maar liefst 300 (!) soorten staan er op!

The best of both worlds: vanuit Foley's wandel je zo Killarney in, dus je bent in een oogwenk in een van de gezellige pubs of restaurants. Op zoek naar overweldigende Ierse natuur? Op ongeveer 1 km afstand van Foley's ligt het prachtige Killarney National Park.

Impressies

Kamers 

Foley's Townhouse heeft over 28 kamers. De kamers ademen ouderwetse charme en zijn ingericht met antieke meubels van hoge kwaliteit. Veel van de eigen badkamers zijn voorzien van een jacuzzi en een douche.

Faciliteiten

  • Verblijf op basis van logies & ontbijt
  • Award-winning restaurant
  • Gratis parkeren

Gastheer-en vrouw

Foleys Townhouse Killarney Echt Ierland

Carol & Denis

Foley's is als echt familiehotel de trots van Carol en haar man Denis, die er al 55 jaar aan het roer staan. In 1949 werd het opgericht door Carols ouders, Paddy en Margaret Foley.

De Foley's nodigen je van harte uit in hun bekroonde vis-en steakrestaurant, Of voor een ontspannen drankje aan de bar. De prachtige meren van Killarney liggen op anderhalve kilometer afstand en ook het imposante Muckross House is goed bereikbaar.

Locatie