The Wilder Townhouse

Dublin

  • Kleinschalig boutique hotel
  • Dichtbij Grafton Street en St Stephens Green.
  • Heerlijk uitgebreid ontbijt

Gelegen in een van de meest welvarende wijken van Dublin aan de met bomen omzoomde Adelaide Road, is The Wilder een boutique townhouse een toevluchtsoord dicht bij St Stephens Green en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.
The Wilder Townhouse heeft een rijke geschiedenis en dateert uit het Victoriaanse tijdperk. De prachtige rode bakstenen gevel geeft een echt gevoel van geschiedenis en combineert het rijke erfgoed perfect met moderne elegantie en comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.
De kamers en het restaurant van The Wilder Townhouse zijn uniek ontworpen om u een ontspannen en gedenkwaardig verblijf te bieden.
Het is lid van Ireland's Blue Book, Mr & Mrs Smith Hotels en Small Luxury Hotels of the World.

Impressies

Kamers

Kies uit een van onze 42 Townhouse kamers, allemaal uniek ontworpen met de veeleisende reiziger in het achterhoofd. Elke kamer in The Wilder Townhouse is uniek ontworpen om onze gasten een ontspannen en gedenkwaardig verblijf te bieden.

Faciliteiten

  • Overnachting in een stijlvolle kamer met ontbijt
  • Gratis parkeerplaats

Gastheer

General Manager The Wilder Dublin, Echt Ierland

Lukas Ochonski

Mijn naam is Lukas Ochonski, en ik ben sinds januari 2023 de manager van The Wilder Townhouse Hotel, onderdeel van de Small Luxury Hotels of The World Collection.

Ik heb meer dan 18 jaar ervaring in de Ierse hotellerie en heb in 2000 een master in hotelmanagement afgerond. Ik heb het genoegen gehad te werken voor zowel bekende hotelketens als kleine onafhankelijke hotels in Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Ik ben getrouwd met Ann en samen hebben we een zoon, Paddy en een Vizsla hond - Happy. Naast het runnen van het hotel draait mijn leven om de voetbalcarrière van mijn zoon. We brengen ook tijd door met wandelen in de Wicklow of Kerry Mountains, fietsen en voetballen.  

U bent van harte welkom in The Wilder Townhouse, ik laat u graag de plaatselijke bezienswaardigheden zien, zodat u mijn stad kunt bezoeken zoals de plaatselijke bevolking dat doet.