Waarom Echt Ierland?

Echte reizen, echte mensen

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt sinds 2010 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Autorondreizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid.

Door onze jarenlange ervaring binnen de reiswereld en dankzij de vele bezoeken aan Ierland, is onze kennis over het land groot en divers. Tijdens onze reizen door Ierland hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan rondreizen in een rustig reistempo. Niet gehaast van plaats naar plaats rijden, weinig tijd om het land te ervaren. Nee, bij ons gaat het om genieten. Van de bestemming, de mensen, de heerlijke keuken, de sfeervolle accommodaties en prachtige bezienswaardigheden waar je op dat moment bent. Wij hebben onze rondreizen door Ierland zo samengesteld, dat je deze fantastische bestemming optimaal kunt ontdekken! Maar ook een Ierland vakantie op maat behoort tot de mogelijkheden, voor ons is het een uitdaging dé perfecte rondreis op maat samen te stellen.

Daarnaast ontvang je bij het boeken van een autovakantie of fly drive rondreis naar Ierland altijd een uitgebreide reisbeschrijving welke vol staat met tips en bezienswaardigheden langs de route. Uniek zijn ook de tips van onze partners & de lokale bevolking; “Ireland by a local”. Zij delen graag hun favoriete restaurant of gezellige pub waar je in contact zult raken met de gastvrije Ieren. Ook geven ze je tips over de omgeving, een prachtig verlaten strand of klifwandeling... ze sturen ze je van de gebaande paden!

Neem voor jouw Ierland vakantie contact op met Ivo, Esther, Jorien, Katrin, Janine of Nicole

Wij adviseren je écht graag!

 

 

Trustpilot caroussel