Fly drive Ierland

Echte reizen, echte mensen

Een fly and drive naar Ierland is de meest voorkomende manier van reizen naar Ierland. Alle reizen van Echt Ierland zijn te boeken in de vorm van een fly drive. Echt Ierland biedt verschillende mogelijkheden aan om te vliegen naar Ierland. Met Aer Lingus worden dagelijks vluchten aangeboden van Amsterdam naar Dublin en Cork. Naast vluchten van Nederland naar Ierland is het ook mogelijk om via Echt Ierland een rechtstreekse vlucht te boeken naar Ierland vanaf Brussel, Düsseldorf en Hamburg met Aer Lingus.

Bij een fly and drive hoort uiteraard ook een auto. De autoverhuurmaatschappij waarmee Echt Ierland samenwerkt is Hertz. Bij aankomst op een van de luchthavens zal de gereserveerde auto voor je klaar staan.

Voor een fly and drive rondreis door Ierland ben je bij ons aan het juist adres. Wij bieden sinds 2010 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid.

Bekijk direct ons ruime aanbod van Fly Drive vakanties Ierland