Voor een volledig overzicht van ons reisaanbod, kijk hier

De fly drive vakanties en rondreizen van Echt Ierland zijn zorgvuldig samengesteld en laten je kennis maken met het échte  Ierland. Onze reizen laten je een uniek stuk van Ierland zien en hebben een rustig reistempo. 

Of je nu een rondreis boekt of één enkele accommodatie, bij Echt Ierland overnacht je altijd in een persoonlijk geselecteerde accommodatie. Vanwege de ligging, het warme welkom en de sfeervolle open haard. Alle accommodaties zijn ‘family owned’ of  ‘family runned’. De eigenaren zijn trots op hun verblijf. En dus helemaal Echt Ierland. Alle Ierland reizen uit ons aanbod zijn naar eigen wens aan te passen. Een nacht (tussentijds) verlengen is geen probleem. Of wil je de reis net iets anders, een eigen route, of nog rustiger reistempo, ook dat kan. Natuurlijk bieden wij ook vlucht en autohuur, op deze manier is jouw reis geheel verzorgd, wel zo makkelijk.

In wat voor soort accommodaties verblijf je tijdens onze reizen?

Hotel:

Een hotel van Echt Ierland is vrijwel altijd ‘family runned’, zo blijft het persoonlijk. De ligging is altijd gunstig en bij aankomst wordt je warm welkom geheten. Na een heerlijke nacht in je comfortabele kamer kun je genieten van een heerlijk en uitgebreid (Iers) ontbijt. Een goed voorbeeld van één van onze rondreizen langs onze hotels is de 8-daagse rondreis Echt Ierland.

Guesthouse:

Vergelijkbaar met een Bed and Breakfast, kleinschalig en persoonlijk. Echter beschikt een guesthouse vaak over iets meer luxe, naast de lounge met open haard heb je een ook aparte ontbijtruimte, waar soms zelfs de gelegenheid wordt gegeven om ook te dineren. De 15-daagse rondreis Authentiek Ierland laat je kennis maken met diverse sfeervolle guesthouses.

Inn:

De pubs en Inns zijn niet weg te denken uit de leven van de Ieren en geef hen eens ongelijk, ook wij houden van gezelligheid! Muziek, dans en een heerlijk eten. Ver naar ‘huis’ is het bij een verblijf in een Inn niet meer, je overnacht namelijk in mooie kamer in de Inn. 

Farmhouse:

Schapen.. je komt ze niet alleen tegen langs de weg in Ierland, ook op de farms zijn ze te vinden. Bij een verblijf in een van onze farmhouses nodigt de eigenaar je ongetwijfeld uit om ’s morgens een kijkje te nemen bij het melken van de koeien, het rapen van de verse eieren of wellicht zelfs het scheren van de schapen. Maak kennis met het Ierse boerenleven! 

Country House:

Een Country House is een (oud) landhuis, meestal gelegen te midden van een grote tuin. De kamers zijn zeer sfeervol ingericht, vaak met authentieke elementen. Vanaf het eerste moment zul je je hier thuis voelen. Maak een praatje met de eigenaren, volg hun tips op en ga erop uit in de omgeving. ‘s Avonds geniet je van een heerlijk diner wat vers voor je bereid wordt. Tijdens de 15-daagse rondreis Stijlvol Ierland verblijf je o.a. in luxe Country Houses.

Bed and Breakfast:

In Ierland ‘ontkom’ je er niet aan. In ieder plaatsje vind je één of meerdere Bed and Breakfasts. Ontdek de Ierse gastvrijheid bij de mensen thuis. Je wordt er warm onthaald, vaak zelfs met thee/koffie en zelfgebakken scones. De meeste Bed and Breakfasts hebben ca. 4 tot 6 kamers (niet altijd met de meest eigentijdse inrichting, wel vaak met een bloemetjesbehang) en een gezellige zitkamer met open haard waar je met een goed boek kunt aanschuiven. Indien je een reis boekt o.b.v. van onze Bed and Breakfast selectie verblijf je altijd binnen straal van 20-25 km van de genoemde plaats. Bekijk nu onze selectie van Bed and Breakfast rondreizen.