Reisaanbod 2022

Echte reizen, echte mensen

Ben jij op zoek naar een fly-drive Ierland in 2022, of welllicht een rond- en/of wandelreis? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Kijk ook eens in ons ruime aanbod van fly-drive vakanties. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we alles inbegrepen: autohuur, vluchten, overnachtingen en een reisbeschrijving met tips voor onderweg. Een fly-drive vakantie van Echt Ierland is niet zomaar een reis. Je verblijft altijd in persoonlijk geselecteerde kleinschalige hotels met een unieke ligging. Zoals familie hotels, guesthouses of country houses. Bovendien zijn alle fly and drives volledig naar wens aan te passen. Zo heb je altijd een fly-drive die bij je past. Er zijn fly and drives Ierland van 6 dagen t/m 3 weken. Een volledig verzorgde fly-drive 2022 is er al vanaf € 713 p.p. Uiteraard is het ook mogelijk jouw droomreis geheel op maat- en naar wens samen te stellen. 

Bekijk direct ons ruime aanbod van Fly Drive vakanties Ierland of klik hier voor onze Ierland wandelreizen.

Een greep uit onze Fly-Drive Ierland 2022 reizen:

6-daagse kennismakingsreis door zuidwest Ierland vanaf € 713 p.p.
8-daagse reis 'voor het eerst naar Ierland met de hoogtepunten van zuidwest Ierland vanaf € 889 p.p.
11-daagse reis westkust & Dublin in een rustig reistempo vanaf € 1045 p.p.
15-daagse reis van oost naar west in een complete reis door Ierland vanaf € 1395 p.p.
 

Daarnaast ontvang je bij het boeken van een autovakantie of fly drive rondreis naar Ierland altijd een uitgebreide reisbeschrijving welke vol staat met tips en bezienswaardigheden langs de route. Uniek zijn ook de tips van onze partners & de lokale bevolking; “Ireland by a local”. Zij delen graag hun favoriete restaurant of gezellige pub waar je in contact zult raken met de gastvrije Ieren. Ook geven ze je tips over de omgeving, een prachtig verlaten strand of klifwandeling.. ze sturen je van de gebaande paden!

Neem voor jouw Ierland vakantie contact op met Esther, Jorien of Nicole.

Wij adviseren je écht graag!